Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Έρχεται μικρότερο και φθηνότερο iPhone
Η Apple απαντά στην επέλαση της GoogleH Apple επεξεργάζεται νέες εκδόσεις του iPhone με στόχο να επιβραδύνει την επέλαση που χαρακτηρίζει τα κινητά, τα οποία χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα Android της Google.

Η πληροφορία, για  την οποία η εκπρόσωπος της  εταιρείας Natalie Kerris αρνήθηκε να προβεί σε κάποιο σχόλιο, δημοσιεύθηκε στο πρακτορείο Bloomberg, το οποίο επικαλείται ανώνυμες πηγές, οι οποίες έχουν ενημερωθεί για τα σχέδια της Apple.
Κατά την ίδια πληροφόρηση, μία έκδοση θα είναι  φθηνότερη και μικρότερη από  το πλέον πρόσφατο μοντέλο, που είναι το iPhone 4.
Επίσης, η Apple αναπτύσσει τεχνολογία η οποία θα καταστήσει το smartphone της ευκολότερα χρησιμοποιήσιμο σε wireless δίκτυα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρεία Steve Jobs, ο οποίος παρά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του εξακολουθεί να συμμετέχει στη λήψη στρατηγικών αποφάσεων, έχει ως στόχο να μειώσει τη διαφορά τιμής με τα κινητά που χρησιμοποιούν Android. Το μερίδιο της Google στην παγκόσμια αγορά smartphones είχε τριπλασιαστεί (!) στο τελευταίο τετράμηνο του 2010, φτάνοντας το 32,9%, δηλαδή σε υπερδιπλάσιο ποσοστό σε σχέση με το μερίδιο της Apple.

H Apple προσανατολίζεται στην πώληση του νέου iPhone με τιμή κοντά στα 200 δολάρια, χωρίς πλέον να υποχρεώνει τους καταναλωτές στην υπογραφή συμβολαίων διετούς διάρκειας.


ΑΠΟ-protothema.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.