Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Γνωρίζατε ότι...

  • Μειώνοντας σημαντικά τις εκπομπές του CO2 στο περιβάλλον, οι αντλίες θερμότητας της Daikin συνεισφέρουν ουσιαστικά στην καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη.
  • Οι αντλίες θερμότητας της Daikin, είτε αέρα - αέρα είτε αέρα - νερού χρησιμοποιούν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας: τη θερμότητα του αέρα περιβάλλοντος.
  • Μεταφέροντας τη θερμότητα αυτή, από το περιβάλλον στο σπίτι σας, οι αντλίες θερμότητας της Daikin παράγουν τέσσερις φορές περισσότερη θερμότητα από την ενέργεια που καταναλώνουν/ απαιτείται μόνο 1kW ηλεκτρικής ενέργειασ για να παραχθούν 3 έως 5 kW θερμικής ισχύος. Αυτό κάνει τις αντλίες θερμότητας ένα από τα πιο αποδοτικά και φιλικά προς το περιβάλλον συστήματα θέρμανσης όλων των εποχών.
  • Ακόμα και σε πολύ ψυχρά κλίματα ( με θερμοκρασίες το χειμώνα ακόμα και κάτω από -25° C), η εξοικονόμηση ενέργειας που παρέχουν οι αντλίες θερμότητας της Daikin είναι τεράστια και για όλο το χρόνο!


ΑΠΟ-daikin.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.