Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Πώς να διατηρήσετε σε καλή κατάσταση τον φούρνο μικροκυμάτων σας

Ως είθισται, κατά την περίοδο των γιορτών το φαγητό αποκτά πρωταγωνιστική θέση στην καθημερινότητα μας, με ό,τι θετικό ή αρνητικό συνεπάγεται αυτό. Σε κάθε περίπτωση, εάν θέλουμε οφούρνος μικροκυμάτων μας να συμμετάσχει απροβλημάτιστα στην προετοιμασία των γαστρονομικών απολαύσεων μας, πρέπει να έχουμε κατά νου κάποιους βασικούς κανόνες μέριμνας.
1. Το βασικότερο στην συντήρηση του φούρνου μικροκυμάτων είναι ο τακτικός καθαρισμός του εσωτερικού του. Τα σωματίδια φαγητού και τα ξεραμένα υπολείμματα απορροφούν μέρος της ενέργειας των μικροκυμάτων κατά την λειτουργία του φούρνου, προκαλώντας ζημιές στο εσωτερικό του. Μπορείτε να καθαρίσετε τις εσωτερικές επιφάνειες με σαπούνι και νερό, ενώ το ξύδι βοηθά στην απομάκρυνση των οσμών. Εναλλακτικά, χρησιμοποιείστε κάποιο ειδικό προϊόν καθαρισμού.
2. Μη χρησιμοποιείτε ποτέ σπασμένους δίσκους ή πιάτα σε ένα φούρνο μικροκυμάτων.

3. Μη θέτετε ποτέ σε λειτουργία τον φούρνο δίχως τρόφιμα ή υγρά στο εσωτερικό του. Εάν δεν υπάρχει κάποιο αντικείμενο να απορροφήσει την ενέργεια των μικροκυμάτων, τότε αυτή αντανακλάται και επιστρέφει στη συσκευή, προκαλώντας μόνιμες βλάβες.

Ακολουθώντας αυτές τις 3 βασικές συμβουλές μπορείτε να παρατείνετε την διάρκεια ζωής της συσκευής σας, και να εξασφαλίσετε την απρόσκοπτη παρασκευή των φαγητών!

ΑΠΟ-syskeves.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.