ΠΕΛΑΤΕΣ

Η εταιρία μας έχει σαν πρώτη της, προτεραιότητα να δημιουργεί πιστούς πελάτες απόλυτα ικανοποιημένους με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τις οποίες προσφέρουμε συμβάλλοντας στην βελτίωση και στην ανάπτυξη μας. Από την πλευρά μας δίνουμε σε όλους μας τους πελάτες ΕΓΓΥΗΣΗ καλής λειτουργίας για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Στο πελατολόγιο μας βρίσκονται εργοστάσια και εταιρίες οι οποίες έχουν ως Franchise καταστήματα. Στους χώρους τους έχουμε αναλάβει τα ηλεκτρολογικά την πώληση – τοποθέτηση, την συντήρηση κλιματιστικών και τον συναγερμό.

Το αξιόπιστο πελατολόγιο αποτελείται από:
Τράπεζες.
Εμπορικά κέντρα.
Νυχτερινά κέντρα.
Αρχιτέκτονες.
Τεχνικές εταιρίες.
Νοσοκομεία.
Ξενοδοχεία.
Ελληνικό Δημόσιο.(Δημόσια έργα)
Καθώς επίσης και ένα μεγάλο νούμερο "απλών" πελατών με τους οποίους συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια έχοντας έξοχες σχέσεις!!!

    ΝΟΩΝ technology

    ΝΟΩΝ technology
    Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

    Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

    ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.