ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσης
Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού
* Αναλαμβάνουμε την μελέτη και την εγκατάσταση της αντλίας θερμότητας για το χώρο που σας ενδιαφέρει.

* Αναλαμβάνουμε τη επισκευή στης αντλίες θερμότητας.

* Συνεργαζόμαστε με της πλέον πιο σοβαρές και αξιόπιστες εταιρίες, και μπορούμε να σας προσφέρουμε πολλές λύσης προσαρμοσμένο στα μετρά σας.

H αντλία θερμότητας είναι το ιδανικό μηχάνημα για την αντικατάσταση του λέβητα πετρελαίου. Μπορούν με κόστος κατανάλωσης λιγότερο από το μισό του αντίστοιχου κόστους πετρελαίου, να ζεστάνουν το σπίτι με νερό που μπορεί να φτάσει μέχρι και στους 80°C.

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσης
Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού
Η αντλία θερμότητας έχει εφαρμογές και σε διαμερίσματα πολυκατοικιών που έχουν αυτόνομη θέρμανση.
Κατά την εγκατάστασή τους, δε γίνεται καμία παρέμβαση μέσα στο σπίτι, παρά μόνο στο λεβητοστάσιο αν πρόκειται για μονοκατοικία, ή στο συλλέκτη, που είναι συνήθως στο διάδρομο της πολυκατοικίας, όταν πρόκειται για διαμέρισμα.

Για ένα σπίτι που καταναλώνει δύο τόνους πετρελαίου το χρόνο, η απόσβεση γίνεται μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, εκτός και αν η αγορά της αντλίας χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον», μηδενίζοντας σχεδόν μέσω αυτού τα όποια έξοδα.

Για καινούργιες κατοικίες, η οποιαδήποτε άλλη μορφή θέρμανσης είναι ασύμφορη, δεδομένου ότι το κόστος της εγκατάστασης μίας αντλίας θερμότητας, η οποία θα καλύψει τις ανάγκες ενός σπιτιού όσον αφορά στην ψύξη και τη θέρμανση, είναι περίπου ίσο με το κόστος της εγκατάστασης κεντρικής θέρμανσης με λέβητα πετρελαίου, αν σε αυτό προσθέσουμε το κόστος των κλιματιστικών που θα εγκατασταθούν.


Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσης
Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι μεζονέτα 150μ², όπου οι θερμοκρασίες το χειμώνα είναι χαμηλότερες κατά 4°C, όλο τον περσινό χειμώνα πλήρωσε 500 ευρώ για το ρεύμα.

Οι αντλίες θερμότητας είναι πολλών κατηγοριών, με βασικότερη διάκριση τη μέγιστη θερμοκρασία του νερού (που ποικίλλει), αλλά και αν είναι με κινητήρα inverter ή με συμβατικό on/off. 
Και βέβαια, μεγάλο ρόλο στην ποιότητα και τη διάρκεια ζωής τους παίζει η χώρα προέλευσής τους.

                                                                              Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσης
                                                     Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού

Μεγάλο ενδιαφέρον, επίσης, παρουσιάζει η αγορά της αντλίας θερμότητας στον ξενοδοχειακό κλάδο για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, με την αντικατάσταση των λεβήτων πετρελαίου ή υγραερίου, που σε συνδυασμό με τους ηλιακούς συλλέκτες χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα.
Απο:emprosnet.gr

Αρχή λειτουργία της αντλίας θερμότητας


Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσης
Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού
Πως θα αποκτήσετε την θερμότητα από τον κρύο αέρα;

Αντλίες θερμότητας αέρα/νερού χρησιμοποιούν τη θερμική ενέργεια του εξωτερικού αέρα.
Οι αντλίες θερμότητας είναι σχεδιασμένες για εξωτερική τοποθέτηση και μετατρέπουν ένα υπάρχον σύστημα θερμαντικών σωμάτων σε ένα εξαιρετικό, πλήρες σύστημα θέρμανσης.

Στην πραγματικότητα η τεχνολογία της αντλίας θερμότητας είναι βασισμένη σε μια πολύ απλή και γνωστή αρχή.

Η λειτουργία της είναι παρόμοια με ένα οποιαδήποτε οικιακό ψυγείο, χρησιμοποιώντας έναν κύκλο συμπίεσης ατμού.

Τα κύρια μέρη μιας αντλίας θερμότητας είναι ο συμπιεστής, η βαλβίδα εκτόνωσης και δύο εναλλάκτες θερμότητας (ένα εξατμιστή και ένα συμπυκνωτή).

Ένας ανεμιστήρας ωθεί τον εξωτερικό αέρα στην αντλία θερμότητας όπου συναντά τον εξατμιστή. Αυτός είναι συνδεδεμένος σε ένα κλειστό σύστημα που περιέχει ένα ψυκτικό μέσο που μπορεί να μετατραπεί σε αέριο σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Όταν ο εξωτερικός αέρας χτυπά το εξατμιστή το ψυκτικό μέσο μετατρέπεται σε αέριο.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα συμπιεστή, το αέριο φτάνει σε αρκετά υψηλή θερμοκρασία στην οποία μπορεί να μεταφερθεί στο συμπυκνωτή του συστήματος θέρμανσης του σπιτιού. Ταυτόχρονα, το ψυκτικό μέσο με τη βοήθεια του συμπυκνωτή επανέρχεται στην υγρή μορφή, έτοιμο να μετατραπεί σε αέριο για άλλη μια φορά και να συλλέξει νέα θερμότητα.

Ο συμπιεστής της αντλίας θερμότητας χρησιμοποιεί έναν έλεγχο inverter, όπου το σύστημα μπορεί να παρέχει την ακριβή θερμική ισχύς που απαιτείται σε κάθε δεδομένη στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι η αντλία θερμότητας θα καταναλώνει μόνο την συγκεκριμένη ενέργεια που απαιτείται, καθιστώντας το ιδιαίτερα αποδοτικό και οικονομικό.

Το καλοκαίρι, το κύκλωμα ψύξης είναι ικανό να λειτουργήσει αντίστροφα ώστε να παρέχει ψύξη για όσο του ζητηθεί.

ΠΗΓΗ:thermogea.grDaikin Altherma split υψηλών θερμοκρασιών
Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσης

Το μοναδικό σύστημα split υψηλών θερμοκρασιών της Daikin είναι ο εύκολος τρόπος για να αντικαταστήσετε το λέβητα που έχετε με ένα πολύ πιο αποδοτικό ενεργειακά σύστημα θέρμανσης ανανεώσιμης ενέργειας.


ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΤΗΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΛΕΒΗΤΑ

Το σύστημα Daikin Altherma split υψηλών θερμοκρασιών μπορεί να αντικαταστήσει άμεσα το λέβητα, διότι παρέχει τις υψηλές θερμοκρασίες νερού που χρειάζονται τα συμβατικά συστήματα, καταναλώνοντας πολύ λιγότερη ενέργεια.

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ

Το σύστημα Daikin Altherma split υψηλών θερμοκρασιών εξασφαλίζει παροχή νερού μέχρι και 80 °C, χωρίς πρόσθετο ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Είναι συνεπώς ιδανικό για χρήση με κοινά καλοριφέρ, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε τις σωληνώσεις.Το μοναδικό σύστημα split υψηλών θερμοκρασιών της Daikin είναι ο εύκολος τρόπος για να αντικαταστήσετε το λέβητα που έχετε με ένα πολύ πιο αποδοτικό ενεργειακά σύστημα θέρμανσης ανανεώσιμης ενέργειας.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΤΗΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΛΕΒΗΤΑ

Το σύστημα Daikin Altherma split υψηλών θερμοκρασιών μπορεί να αντικαταστήσει άμεσα το λέβητα, διότι παρέχει τις υψηλές θερμοκρασίες νερού που χρειάζονται τα συμβατικά συστήματα, καταναλώνοντας πολύ λιγότερη ενέργεια.

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ
Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσης

Το σύστημα Daikin Altherma split υψηλών θερμοκρασιών εξασφαλίζει παροχή νερού μέχρι και 80 °C, χωρίς πρόσθετο ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Είναι συνεπώς ιδανικό για χρήση με κοινά καλοριφέρ, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε τις σωληνώσεις.

Τεχνολογία Cascade 
Η αντλία θερμότητας cascade απορροφά θερμότητα από τον αέρα και αυξάνει τη θερμοκρασία της σε δύο ψυκτικούς κύκλους, επιτυγχάνοντας θερμοκρασία παροχής 80 °C.

Ανακαίνιση και αντικατάσταση θέρμανσης πετρελαίου ή αερίου

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ Ή ΑΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ;

Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσης
Ανακαλύψτε τις αντλίες θερμότητας πηγής αέρα της Daikin για θέρμανση, ζεστό νερό και κλιματισμό – σχεδόν τρεις φορές πιο αποδοτικές από ένα λέβητα πετρελαίου ή αερίου! Οι αντλίες θερμότητας πηγής αέρα της Daikin δημιουργούν ευχάριστο περιβάλλον όλο το χρόνο, παρέχοντας άμεσα θέρμανση και κλιματισμό όλες τις εποχές.

ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ

Η Daikin παρέχει συστήματα αντλίας θερμότητας πηγής αέρα υψηλής απόδοσης, έτσι ώστε να έχετε:
Λιγότερες δαπάνες ενέργειας και μικρότερο κόστος
Λιγότερες εκπομπές CO2
Χρήση ανανεώσιμης ενέργειας μέσα στο σπίτι σας
Πιο οικολογική θέρμανση του σπιτιού σας

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ

Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσης
Αν επιλέξετε ένα σύστημα υψηλών θερμοκρασιών ή ένα πολυδύναμο σύστημα (που χρησιμοποιεί τον υπάρχοντα λέβητα μαζί με αντλία θερμότητας), δεν χρειάζεται καν να αλλάξετε τα παλιά σας καλοριφέρ, οπότε η εγκατάσταση γίνεται ακόμα ευκολότερη.

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΜΕ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΕΣ FAN COIL

Η σειρά Daikin Altherma περιλαμβάνει εξαιρετικά αποδοτικές λύσεις αντλίας θερμότητας πηγής αέρα, split και monobloc, οι οποίες είναι ιδανικές αν έχετε ενδοδαπέδια θέρμανση, καλοριφέρ χαμηλών θερμοκρασιών ή μονάδες fan coil.

ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ

Οι αντλίες θερμότητας πηγής αέρα Daikin Altherma μπορούν να συνδεθούν με ηλιακούς συλλέκτες για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση. Η ηλιακή ενέργεια μπορεί να καλύψει έως και το 60% των αναγκών σας σε ζεστό νερό όλο το χρόνο.
Πλήρης γκάμα προϊόντων

Αντικατάσταση θέρμανσης πετρελαίου ή αερίου
Μάθετε πώς μπορείτε να αντικαταστήσετε την υπάρχουσα θέρμανση πετρελαίου ή αερίου, χωρίς να αλλάξετε ολόκληρο το σύστημα.

Πολυδύναμο σύστημα
Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσης

ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ;

Τα πολυδύναμα συστήματα είναι ιδανικά αν θέλετε να μειώσετε το λειτουργικό κόστος και να βελτιώσετε την ενεργειακή απόδοση του συστήματος θέρμανσης που ήδη έχετε, χωρίς να αλλάξετε το λέβητα.
Τώρα είναι ευκολότερο να δημιουργήσετε ένα ενεργειακό σπίτι: συνδυάζοντας τον υπάρχοντα λέβητα ορυκτών καυσίμων με μια αντλία θερμότητας ανανεώσιμης ενέργειας, μειώνετε το κόστος ενέργειας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ DAIKIN ALTHERMA

Δεν χρειάζεται να αντικαταστήσετε το υπάρχον σύστημα θέρμανσης ­ προσθέστε απλώς μια αντλία θερμότητας στο λέβητα που ήδη έχετε και δημιουργήστε μια ενεργειακή κατοικία.
Η αντλία θερμότητας Daikin Altherma προσφέρει υψηλότερη απόδοση, οπότε μειώνει την κατανάλωση ενέργειας ολόκληρου του συστήματος. Έτσι, έχετε ένα ενεργειακό σπίτι, με λιγότερη φασαρία απ' ό,τι αν αντικαταστούσατε ολόκληρο το σύστημα.
Απο-daikin.gr
ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.