Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Προσωρινή Διακοπή παροχής ρεύματος (χωρίς διακοπή συμβολαίου Προμήθειας Ρεύματος)


Στην περίπτωση που επιθυμείτε την προσωρινή διακοπή της παροχής ρεύματος του ακινήτου σας, χωρίς όμως τη διακοπή συμβολαίου Προμήθειας Ρεύματος είναι απαραίτητο να καταθέσετε στο αρμόδιο Κατάστημα της ΔΕΗ που ανήκει το ακίνητό σας αίτηση προσωρινής διακοπής παροχής ρεύματος. 
Η προσωρινή διακοπή της ηλεκτροδότησης του ακινήτου σας (για σύντομο χρονικό διάστημα, από λίγες ημέρες έως λίγους μήνες) συνιστάται στις περιπτώσεις εργασιών στο ακίνητο και για λόγους ασφαλείας. Στην περίπτωση αυτή θα συνεχίζεται κανονικά η έκδοση των λογαριασμών και θα χρεώνεστε με τα ποσά υπέρ Δήμου (ΔΤ, ΔΦ, ΤΑΠ) και με το πάγιο. Για την επανασύνδεση του ρεύματος θα χρειαστεί να καταβάλλετε ένα μικρό ποσό. 



Η διαδικασία προσωρινής διακοπής μπορεί να γίνει από εσάς ή από εξουσιοδοτημένο από εσάς άτομο προσκομίζοντας αστυνομική ταυτότητα και ένα λογαριασμό ρεύματος.
Εφόσον για οποιοδήποτε άλλο λόγο (απουσία από το ακίνητο για μεγάλο χρονικό διάστημα, απουσία στο εξωτερικό κλπ.) επιθυμείτε την διακοπή ρεύματος θα πρέπει να καταθέσετε σε οποιοδήποτε Κατάστημά μας αίτηση οριστικής διακοπής έκδοσης λογαριασμών και να καταγγείλετε το συμβόλαιο Προμήθειας Ρεύματος που έχετε υπογράψει με τη ΔΕΗ, οπότε θα σταματήσουν να εκδίδονται οι λογαριασμοί ρεύματος.




ΑΠΟ-dei.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.