Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Φωτοβολταϊκά του Ειδικού προγράμματος Στεγών


Ειδικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων σε κτιριακές εγκαταστάσεις και ιδίως σε δώματα και στέγες κτιρίων
-Το Ειδικό Πρόγραμμα ξεκίνησε την 1η Ιουλίου 2009 στην Ηπειρωτική Χώρα και στα Διασυνδεδεμένα σε αυτή Νησιά.

Ανακοίνωση της  ΔΕΗ  για την επανέναρξη υποδοχής αιτήσεων για φωτοβολταϊκά συστήματα του Ειδικού Προγράμματος στα Διασυνδεδεμένα Νησιά

-Στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά (ΜΔΝ), μετά τη διερεύνηση που έγινε για διαθέσιμα υπόλοιπα ισχύος στον ηλεκτρικό χώρο κάθε νησιού, η εφαρμογή του Ειδικού Προγράμματος θα ξεκινήσει την 10η Ιανουαρίου 2011, σε εφαρμογή της 1251/2010 απόφασης της ΡΑΕ. Οι αιτήσεις ένταξης στο ειδικό πρόγραμμα θα γίνονται δεκτές από τις κατά τόπου περιοχές της ΔΕΗ Α.Ε., αλλά προσφορές σύνδεσης θα δίνονται μόνο στην περίπτωση που υπάρχει διαθέσιμο περιθώριο ισχύος. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη των αιτημάτων σύνδεσης θα παρέχονται από τις αρμόδιες Περιοχές.

-Οι αιτήσεις για τη σύνδεση των φωτοβολταϊκών συστημάτων του Ειδικού Προγράμματος θα κατατίθενται στα γραφεία της έδρας των τοπικών υπηρεσιών Δικτύου της ΔΕΗ (Περιοχές ΔΕΗ), κατά κανόνα στις πρωτεύουσες των νομών πλην Αττικής, Θεσσαλονίκης.

Οι διευθύνσεις των Περιοχών για την Ηπειρωτική Χώρα και τα Διασυνδεδεμένα σε αυτή Νησιά αναγράφονται στον 
Πίνακα Περιοχών ΔΕΗ. 

Οι διευθύνσεις των Περιοχών για τα ΜΔΝ αναγράφονται στον 
Πίνακα Περιοχών ΔΕΗ ΜΔΝ.

Για πληροφορίες σχετικά με τη σύμβαση συμψηφισμού μπορείτε να απευθυνθείτε στον 
Πίνακα Καταστημάτων Εμπορίας για την Ηπειρωτική Χώρα και τα Διασυνδεδεμένα σε αυτή Νησιά 
ή στον 
Πίνακα Καταστημάτων Εμπορίας για τα ΜΔΝ.

-Το 
έντυπο αίτησης για την Ηπειρωτική Χώρα και τα Διασυνδεδεμένα σε αυτή Νησιά και το έντυπο αίτησης για τα ΜΔΝ θα παρέχεται από τη ΔΕΗ. Στο έντυπο αναφέρονται τα έγγραφα και στοιχεία που συνυποβάλλονται με την αίτηση.

-Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης, με περιγραφή των διαδοχικών βημάτων καθώς και τεχνικές διευκρινίσεις δίδονται στο 
Πληροφοριακό Δελτίο και ειδικότερα για τα ΜΔΝ στο Πληροφοριακό Δελτίο ΜΔΝ.

-
Υπόδειγμα Υπεύθυνης Δήλωσης για τις περιπτώσεις που δεν απαιτείται Έγκριση Εκτέλεσης Εργασιών Μικρής Κλίμακας από την Πολεοδομία.





ΑΠΟ-dei.gr - ΦΟΤΟ-deltatech.gr



ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.