Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Επισκευή & Τοποθέτηση Κλιματιστικού

Ποιες είναι οι περιπτώσεις που θα χρειαστείς έναν επαγγελματία ψυκτικό για το κλιματιστικό σου;
Οι επισκευή του κλιματιστικού στην Αθήνα, ειδικά σε περιόδους δυνατού καύσωνα, αποτελεί το χειρότερο σενάριο, για πολλούς. Η εξειδικευμένη παρέμβαση από επαγγελματία ψυκτικό αποτελεί αδήριτη ανάγκη.

Οι επαγγελματίες ψυκτικοί της πλατφόρμας μας στην Αθήνα, καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι, με ένα μεγάλο όγκο εργασιών που αφορούν βλάβες κλιματιστικών. Γι’ αυτό τον λόγο, οι ψυκτικοί μας βρίσκονται 24 ώρες άμεσα διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν και να επιδιορθώσουν οποιαδήποτε βλάβη.

Τα κλιματιστικά, αποτελούν πλέον συσκευές που χρησιμοποιούνται όλους τους μήνες του χρόνου. Πέρα από την κλασσική καλοκαιρινή χρήση τους, έχει αυξηθεί κατακόρυφα και η χρήση τους για θέρμανση το χειμώνα. Γίνεται εύκολα, λοιπόν, κατανοητή η σημασία που έχει η σωστή συντήρηση και service του air condition, από επαγγελματία ψυκτικό.


Οι εξειδικευμένοι ψυκτικοί, που δραστηριοποιούνται μέσω της πλατφόρμας μας στην Αθήνα, αναλαμβάνουν επισκευές κλιματιστικών, άμεσα και υπεύθυνα. Τα κλιματιστικά, είναι πολύπλοκα μηχανήματα και η επαγγελματική βοήθεια, είναι απαραίτητη σχεδόν για την πλειοψηφία των εργασιών που απαιτούν. Ποιες ακριβώς είναι όμως οι περιπτώσεις που θα χρειαστείς έναν εξειδικευμένο ψυκτικό για επισκευή κλιματιστικού στην Αθήνα;

Τοποθέτηση κλιματιστικού

Η εγκατάσταση, αλλά και η απεγκατάσταση ενός air condition είναι ιδιαίτερα απαιτητικές εργασίες και πρέπει να γίνονται μόνο από εξειδικευμένους επαγγελματίες. Για να έχεις ένα απόλυτα λειτουργικό μηχάνημα, πρέπει να προσέξεις τα εξής στην τοποθέτηση κλιματιστικού:

Επιλογή της καταλληλότερης θέσης για την εσωτερική αλλά και εξωτερική μονάδα ώστε να επιτυγχάνεται ο σωστός αερισμός και η εύκολη πρόσβαση.

Βεβαιώσου ότι δεν θα περνούν καλώδια πίσω από την πλάτη του κλιματιστικού σου.
Η μεταλλική πλάκα στήριξης πρέπει να είναι πολύ καλά στερεωμένη.
Σωστή μόνωση των σωλήνων σύνδεσης και αποστράγγισης.
Μετά την εγκατάσταση είναι σημαντικό να δοκιμαστεί η αποχέτευση των συμπυκνωμάτων της εσωτερικής μονάδας και να γίνει έλεγχος στεγανότητας με άζωτο και δημιουργία κενού στις σωληνώσεις.

Συντήρηση κλιματιστικού

Αν θες να αποφύγεις περιττά έξοδα για επισκευή βλαβών του κλιματιστικού, αλλά και την ταλαιπωρία που αυτές θα φέρναν η λύση είναι η τακτική συντήρηση air condition. Για να σε βοηθήσουμε να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα, φτιάξαμε μια λίστα με όλες τις τακτικές εργασίες συντήρησης που πρέπει να γίνονται σε ένα air condition.

Καθαρισμός φίλτρων κλιματιστικού
Καθαρισμός εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων
Καθαρισμός ανεμιστήρων
Καθαρισμός αποχετεύσεων συμπυκνωμάτων
Έλεγχος των προστατευτικών διακοπτών του συμπιεστή
Καθαρισμός φίλτρων αέρα και περσίδων
Σύσφιξη των συνδέσεων των παροχικών καλωδίων και των καλωδίων εντολών
Έλεγχος για διαρροή ψυκτικού υγρού
Αμπερομέτρηση ρεύματος λειτουργίας
Συμπλήρωση του κλιματιστικού με φρέον (freon)
Έλεγχος της ασφάλειας του air condition
Συμπλήρωση του ειδικού δελτίου συντήρησης
Επισκευή κλιματιστικού- Service

Όσο και να προσέχεις το κλιματιστικό σου και να φροντίζεις για τη συντήρηση του, δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να χρειαστεί σέρβις. Σε αυτή την περίπτωση, δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι μόνος αλλά χρειάζεσαι έναν επαγγελματία ψυκτικό για να αναλάβει την επισκευή του κλιματιστικού σου. Οι πιο συνηθισμένες αιτίες για τις οποίες θα χρειαστεί service είναι:

Βλάβη στο σωλήνα αποχέτευσης συμπυκνωμάτων
Διαρροή φρέον από το κλιματιστικό
Βουλωμένα φίλτρα του κλιματιστικού
Αυξομείωση της ισχύς & συνεχής λειτουργία
Βλάβη πλακέτας κλιματιστικού
Το κλιματιστικό ρίχνει το ρελέ ή την ασφάλεια του πίνακα
Εάν λοιπόν, για κακή σου τύχη χρειαστείς επισκευή κλιματιστικού στην Αθήνα, στην πλατφόρμα μας θα βρεις τον κατάλληλο επαγγελματία για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση.

Οι αξιολογημένοι ψυκτικοί μας στην Αθήνα, ενημερώνονται καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα του και μπορούν να αναλάβουν την επισκευή κλιματιστικών,ανεξαρτήτως εταιρείας.

Μέχρι, σήμερα έχουν εξυπηρετήσει αμέτρητες εργασίες επισκευής κλιματιστικών για Daikin,Whirlpool, Toshiba, Sharp, Samsung, Pitsos, Panasonic, Morris, Mitsubishi,Mercury, Haier, Gree, General Electric,Fujitsu, Finlux, F&U, Electrolux, Daewoo, Crown, Hitachi, και Toyotomi.

Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορές για το κόστος επισκευής ή συντήρησης, του κλιματιστικού στην Αθήνα, από τον καταλληλότερο για σένα επαγγελματία στην περιοχή που βρίσκεσαι.

Πάρε προσφορά εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες ψυκτικούς
ΠΗΓΗ:douleutaras.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.