Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Γιατί θα χρειαστεί επισκευή το κλιματιστικό inverter;

Τα κλιματιστικά inverter λύνουν το πρόβλημα της αυξομείωσης της έντασης του κλιματιστικού, αφού μόλις φτάσουν στην επιθυμητή θερμοκρασία που έχουμε θέσει, την διατηρούν χωρίς να λειτουργούν στο φουλ και χωρίς να κλείνουν και να ανοίγουν ξανά.

Όλα τα κλιματιστικά παρότι διαθέτουν δέκα χρόνια μέγιστη διάρκεια ζωής, μπορεί να εμφανίσουν βλάβες και να χρειαστούν επισκευή. Τα inverter κλιματιστικά δεν διαφέρουν από τα υπόλοιπα και υπάρχει πιθανότητα λόγω της καθημερινής χρήσης και τις φθορά του χρόνου, να παρουσιάσουν βλάβες. Ο επαγγελματίας ψυκτικός μπορεί να αναλάβει την επισκευή του inverter κλιματιστικού σου άμεσα και αποτελεσματικά.


Οι εξειδικευμένοι ψυκτικοί της πλατφόρμας μας, μας αποκάλυψαν τους λόγους που θα χρειαστεί επισκευή το κλιματιστικό inverter σου:

Απώλεια φρέον: Η απώλεια φρέον είναι ιδιαίτερα συχνό φαινόμενο και η συμπλήρωσή του πιθανότατα δεν θα διορθώσει το πρόβλημα αφού το υγρό σταδιακά θα διαρρεύσει και το inverter air condition δεν θα ανοίξει.

Βουλωμένα φίλτρα: Μειώνουν την απόδοση του αair condition και μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στον ανεμιστήρα και τον συμπιεστή. Ο εξειδικευμένος ψυκτικός μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημά σου και να επαναφέρει την λειτουργικότητα στο air condition.

Αυξομειώνεται η ισχύς και δεν διακόπτεται η λειτουργία: το πιο πιθανό είναι να υπάρχει βλάβη στους αισθητήρες, οι οποίοι επιτηρούν την θερμοκρασία και τις πιέσεις του ψυκτικού υγρού ή του αέρα στο inverter κλιματιστικό.

Βλάβη στην πλακέτα ή στον σωλήνα αποχέτευσης συμπυκνωμάτων: Οδηγεί σε μειωμένη απόδοση θερμότητας και ψύξης η οποία θα γίνει άμεσα αισθητή στην θερμοκρασία του χώρου. ΠΗΓΗ:.douleutaras.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.