Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Συντήρηση Κλιματιστικού

Οι σημαντικότερες εργασίες συντήρησης που πρέπει να κάνεις στο κλιματιστικό σου
Η συντήρηση κλιματιστικού είναι μια εργασία απαραίτητη αν θες ένα απόλυτα λειτουργικό air condition. Αν και πολλές φορές παραμελείται, η σημασία της είναι τέτοια που την καθιστά αναγκαία.

Το κλιματιστικό, είναι ο καλύτερος σου φίλος χειμώνα - καλοκαίρι και στέκεται βράχος στις ανάγκες σου με μοναδικό στόχο να σε ικανοποιήσει και να σου παρέχει τη δροσιά και την ζεστασιά που επιθυμείς.

Για να απολαμβάνεις την ευκολία που σου προσφέρει το κλιματιστικό σου για πολλά χρόνια ακόμη όμως είναι σημαντικό να αναθέσεις σε έναν επαγγελματία ψυκτικό το τακτικό service του. Η διαδικασία συντήρησης του κλιματιστικού θα σου εξασφαλίσει πολλαπλά οφέλη όπως:

Μακροζωία του κλιματιστικού και αντοχή στο χρόνο
Καλύτερη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας
Πρόληψη και αποφυγή βλαβών
Εξοικονόμηση χρημάτων από τα κόστη επισκευών και την περιττή κατανάλωση ρεύματος
Καλύτερη λειτουργία με μείωση του θορύβου και βελτίωση της ποιότητας αέρα
Αν αποφασίσεις να προχωρήσεις σε προληπτικό service του κλιματιστικού, σίγουρα θα σε απασχολήσουν ερωτήματα όπως κάθε πότε γίνεται η συντήρηση κλιματιστικού και πόσο κοστίζει.

Ένας επαγγελματίας ψυκτικός θα σε κατατοπίσει πλήρως και θα σε ενημερώσει για τις ανάγκες του κλιματιστικού σου καθώς η συχνότητα και το κόστος είναι κάτι που διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση. Παράλληλα, οι εργασίες συντήρησης που μπορούν να γίνουν είναι πιθανό να διαφέρουν ανάλογα με την κατάσταση του κλιματιστικού, ωστόσο ένα βασικό πακέτο συντήρησης κλιματιστικού συνήθως περιλαμβάνει τις εξής εργασίες:

Καθάρισμα στοιχείων εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων από χημικό υγρό
Καθάρισμα ανεμιστήρων εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων
Καθάρισμα φίλτρων αέρα & περσίδας
Καθάρισμα φτερωτών &καλύμματος των ανεμιστήρων
Έλεγχος για διαρροή ψυκτικού υγρού
Συμπλήρωση με φρέον (freon) αν υπάρχει απώλεια
Ειδικό δελτίο συντήρηση
Ακόμη, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες του κλιματιστικού σου, μπορούν να πραγματοποιηθούν και οι εξής επιπλέον εργασίες συντήρησης:

Καθάρισμα αποχετεύσεων συμπυκνωμάτων
Προσεκτικός έλεγχος των προστατευτικών διακοπτών συμπιεστή
Σύσφιξη παροχικών καλωδίων & καλωδίων εντολών στις συνδέσεις τους με τα μηχανήματα
Αμπερομέτρηση ρεύματος λειτουργίας
Έλεγχος ασφάλειας κλιματιστικής μονάδας
Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους ψυκτικούς με πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας  αναλαμβάνουν αξιόπιστα κάθε εργασία για την εγκατάσταση ή απεγκατάσταση κλιματιστικού, επισκευή και service air condition και συντήρηση κλιματιστικού.

Οι ψυκτικοί μας διαθέτοντας εκτενείς τεχνικές γνώσεις και υψηλή κατάρτιση στο αντικείμενο, εξυπηρετούν αποτελεσματικά κάθε μάρκα και είδος οικιακών και επαγγελματικών κλιματιστικών όπως:

Κλιματιστικά τοίχου
Κλιματιστικά δαπέδου
Κλιματιστικά οροφής τύπου κασέτες
Κλιματιστικά ντουλάπα
Φορητά κλιματιστικά
Κλιματιστικά τύπου καναλάτο
Multi συστήματα κλιματισμού
Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση, ανακάλυψε τα μοναδικά πακέτα προσφορών μας για συντήρηση air condition με λίγα μόνο κλικ. Καταχώρησε εύκολα την εργασία σου και πάρε προσφορά για το κόστος συντήρησης κλιματιστικού από τον καταλληλότερο για σένα επαγγελματία ψυκτικό. ΠΗΓΗ:douleutaras.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.