Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Τι είναι το σύστημα VRV®

Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού
Ηλεκτρολογικές Εγκατάσταση
Πολύπλευρη και υψηλής άνεσης λύση Τα συστήματα VRV® απεικονίζουν την υψηλή τεχνολογία της Daikin τόσο σε συνθήκες άνεσης όσο και σε ενεργειακή απόδοση, για εφαρμογές από μικρά ως πολύ μεγάλα γρεαφεία, ξενοδοχεία ή άλλα εμπορικά κτίρια υπηρεσιών, παρέχοντας θέρμανση και ψύξη καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.
Η Daikin επινόησε την επαναστατική τεχνολογία του VRV® (Variable Refrigerant Volume) το 1982.
Σήμερα η Daikin έχει ανεβάσει κατά πολύ τον πήχη στην συγκεκριμένη κατηγορία, παρουσιάζοντας καινοτομικά προϊόντα όπως υδρόψυκτα συστήματα VRV®WIII, συστήματα με ανάκτηση θερμότητας, συστήματα για ψυχρά κλίματα (VRV® III-C),... 

Το αποτέλεσμα; 
Αυξημένη άνεση και μειωμένη κατανάλωση σε σχέση με προηγούμενης γενιάς συστήματα VRV®. 
Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού
Ηλεκτρολογικές Εγκατάσταση

Μεγαλύτερη ισχύς, άνεση και απόδοση

Λόγω του ότι τα συστήματα VRV® της Daikin κυκλοφορούν μόνο την απαιτούμενη ποσότητα ψυκτικού υγρού - για αυτό και το όνομα VRV, ‘Variable Refrigerant Volume’ Συστήματα μεταβλητού ψυκτικού όγκου – μπορούμε να έχουμε διαφορετικές θερμοκρασίες, σε διαφορετικούς χώρους. Μια ακόμη πρωτοπορία της Daikin, η τεχνολογία inverter, δίνει τη δυνατότητα στο σύστημα να προσαρμόσει την αποδιδόμενη ισχύ στις πραγματικές απαιτήσεις. Αυτό εξασφαλίζει την μέγιστη άνεση ( οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας ελαχιστοποιούνται) και μεγιστοποιεί την απόδοσης καθώς αποφεύγονται οι συχνές επανεκκινήσεις της μονάδος που τελικά οδηγούν σε μείωση της καταναλισκόμενης ενέργειας! 

Από την εμφάνισή του πρώτου VRV®  η Daikin έχει αναπτύξει  νέα μοντέλα και έχει επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων για μεγαλύτερα εύρος εφαρμογών - από μικρά καταστήματα ως ουρανοξύστες - ενώ παράλληλα έχει αυξήσει την ασφάλεια, την ευκολία εγκατάστασης και συντήρησης.


Αντλία θερμότητας και ανάκτηση θερμότητας


Οι αντλίες θερμότητας και τα συστήματα ανάκτησης θερμότητας της Daikin
Οι υψηλής απόδοσης αντλίες θερμότητας της Daikin παρέχουν θέρμανση ή ψύξη για καταστήματα, γραφεία ή βιομηχανικά κτίρια, ενώ τα συστήματα με ανάκτηση θερμότητας παρέχουν ταυτόχρονα θέρμανση και ψύξη σε γραφεία ή βιομηχανικά κτίρια από ένα και μόνο σύστημα. 
Τι είναι η ανάκτηση θερμότητας;
Η ανάκτηση θερμότητας επιτυγχάνεται εκμεταλλευόμενοι την απορριπτόμενη θερμότητα που παράγεται από μονάδες που λειτουγρούν σε ψύξη για να τροφοδοτήσουμε χώρους που χρειάζονται θέρμανση. Η ανάκτηση θερμότητας με άλλα λόγια μας δίνει τη δυνατότητα να ξαναχρησιμοποιήσουμε την ενέργεια που διατίθεται σε μία ή περισσότερες ζώνες του κτιρίου και να την αποστείλουμε σε άλλες περιοχές μέσα στο ίδιο κτίριο. Τα συστήματα ανάκτησης θερμότητας επιτυγχάνουν τον θψηλότερο COP lστην βιομηχανία ( μέχρι 9*), αναδεικνύοντας τα συστήματα αυτά σε πρωταθλητές της ενεργειακής απόδοσης.
Μεγάλη ποικιλία μοντέλων
Η Daikin προσφέρει μεγάλο αριθμό αντλιών θερμότητας και συστημάτων ανάκτησης που καλύπτουν όλες σας τις ανάγκες. Προκύπτει μεγάλη δυνατότητα συνδυασμών από τη σύνδεση μίας εξωτερικής μονάδος ( 4 έως 54 HP) μέχρι 64 εσωτερικές μονάδες, και υποστηρίζοντας 14 διαφορετικούς τύπους εσωτερικών μονάδων.  
* Αφορά τον τύπο REYQ8P8 50% ψύξη - 50% θέρμανση. υνθήκες: εξωτερική θερμοκρασία 11° CDB, εσωτερική θερμοκρασία: 18° CWB, 22°CDB






ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.