Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Προσωρινή Διακοπή παροχής ρεύματος (χωρίς διακοπή συμβολαίου Προμήθειας Ρεύματος)

Η προσωρινή διακοπή της ηλεκτροδότησης του ακινήτου σας (για σύντομο χρονικό διάστημα, από λίγες ημέρες έως λίγους μήνες) συνιστάται στις περιπτώσεις εργασιών στο ακίνητο και για λόγους ασφαλείας.  Στην περίπτωση αυτή, παραμένει το συμβόλαιο Προμήθειας σε ισχύ και συνεχίζεται κανονικά η έκδοση των λογαριασμών, στους οποίους θα χρεώνεστε με τα ποσά υπέρ Δήμου (ΔΤ, ΔΦ, ΤΑΠ).

Η διαδικασία προσωρινής διακοπής μπορεί να γίνει από το νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρίας ή από  εξουσιοδοτημένο από αυτόν άτομο προσκομίζοντας τη σφραγίδα της εταιρίας, καταστατικό της εταιρίας στο οποίο ορίζονται ο/οι εκπρόσωπος/οι της, αστυνομική ταυτότητα και ένα λογαριασμό ρεύματος.


Για την κατάθεση ή αποστολή με FAX της αίτησης θα πρέπει να απευθυνθείτε στην αρμόδια Υπηρεσία Μεγάλων Πελατών ΔΕΗ  που ανήκει το ακίνητο.Για την επανασύνδεση του ρεύματος θα χρειαστεί να καταβληθεί ένα ποσό, το οποίο εξαρτάται με τους μήνες διακοπής και την ισχύ των εγκαταστάσεων.











ΑΠΟ-dei.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.