Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Προστασία από άμεσο κεραυνικό πλήγμα

Ηλεκτρολογικές Εγκατάσταση
Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού

Ο κεραυνός είναι ένα φυσικό φαινόμενο που προκαλεί κάθε χρόνο το θάνατο αρκετών δεκάδων ανθρώπων, τον τραυματισμό αρκετών εκατοντάδων με συνέπεια σοβαρά κινητικά και παθολογικά προβλήματα, την πρόκληση πυρκαγιών και την καταστροφή περιουσιών δεκάδων εκτομμυρίων ευρώ, την καταστροφή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου και παραγωγής με ακαθόριστο ύψος ζημιάς από απώλειες ανθρωποωρών παραγωγής, πωλήσεων, την καταστροφή αναντικατάστατων μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς κλπ.

Η προστασία των δομικών στοιχείων μιας κατασκευής από τις καταστροφικές συνέπειες του άμεσου κεραυνικού πλήγματος επιτυγχάνεται με το εξωτερικό Σύστημα Αντικεραυνικής Προστασίας (ΣΑΠ) που σχεδιάζεται βάσει του Ευρωπαϊκού Προτύπου ΕΛΟΤ EN 62305-3:2006.

Το εξωτερικό ΣΑΠ αποτελείται από το συλλεκτήριο σύστημα, το σύστημα καθόδων και το σύστημα γείωσης.
Η εγκατάσταση του εξωτερικού ΣΑΠ πραγματοποιείται με εξαρτήματα και διατάξεις τα οποία ικανοποιούν τις απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών Προτύπων σειράς ΕΛΟΤ EN 50164.




ΑΠΟ-elemko.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.