Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Δουλεύοντας με το Daikin Emura

Ηλεκτρολογικές Εγκατάσταση
Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού
Με το διαχρονικό και κομψό πλην διακριτικό design, το Daikin Emura δένει αρμονικά με οποιαδήποτε εσωτερική διακόσμηση.. 
Επιπρόσθετα με τις βασικές λειτουργίες ψύξης, θέρμανσης, αερισμού και αφύγρανσης, το  Daikin Emura συνδυάζει κομψό design, υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα και εργονομία, προσθέτοντας μια στιλιστική πινελιά στο χώρο σας.
Από το Ελσίνκι μέχρι τη Θεσσαλονίκη, το Daikin Emura προσφέρει άνεση όλο το χρόνο, είτε θέλετε να δροσιστείτε κατά τη διάρκεια ενός ζεστού καλοκαιριού, είτε να ζεσταθείτε τους χειμερινούς μήνες.

Για εγκαταστάτες:

Η εξωτερική μονάδα μπορεί να εγκατασταθεί στη στέγη, σε ταράτσα ή πλάι σε εξωτερικό τοίχο. Χάρη στην ειδική αντιδιαβρωτική επεξεργασία του στοιχείου και του ανεμιστήρα, η εξωτερική μονάδα  είναι ανθεκτική απέναντι σε δυσμενείς συνθήκες (όπως πχ όξινη βροχή). 
Το Daikin Emura μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ζεύγος με ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό μηχάνημα ή σε συνδυασμό multi με μέγιστο αριθμό 9 εσωτερικών μονάδων σε μία εξωτερική.  
- Ψυκτικό μέσο R-410A 
- Μέγιστο μήκος σωληνώσεων 20m 
- Μειωμένο βάρος και διαστάσεις







Ιδιαίτερο design και τεχνολογική υπεροχή

Ηλεκτρολογικές Εγκατάσταση
Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού
Όπως όλα τα ιδιοφυώς σχεδιασμένα αντικείμενα το Daikin Emura μοιάζει απατηλά απλό. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι κάτω από το απαλό χρώμα του inox αλουμινίου η συσκευή εσωκλείει τόσο υψηλή τεχνολογία. 
Εκτός από τις βασικές λειτουργίες (ψύξη,  θέρμανση, αφύγρανση κλπ) το Daikin Emura συνδυάζει απαράμιλλο design, εξοικονόμηση ενέργειας, φιλικότητα και εργονομία. 
Επιλέγοντας Daikin Emura βάζετε στο σπίτι σας μια πινελιά λεπτότητας, κομψότητας αλλά και τεχνολογία αιχμής. 

(*Το Daikin Emura είναι επίσης διαθέσιμο και σε λευκό)

 Ζώντας με το Daikin Emura

Όλα για το design

To πιο εμφανές πλεονέκτημα του Daikin Emura είναι η εμφάνιση. Ποτέ άλλοτε δεν είχε δοθεί τόση βαρύτητα στο σχεδιασμό και το τελείωμα ενός κλιματιστικού. 
Το να δείχνεις όμορφος είναι μέρος του να νιώθεις όμορφα. Έτσι, όλοι φροντίζουμε να περιστοιχιζόμαστε από όμορφα αντικείμενα. Η Daikin διέγνωσε αυτή την ανάγκη και συνδύασε στυλ μαζί με κορυφαία απόδοση – το Daikin Emura. 


Άνεση όλο το χρόνο 


Με το εύκολο στη χρήση χειριστήριο, μπορείτε να καθίσετε άνετα, να χαλαρώσετε και να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του δωματίου από την πολυθρόνα/καναπέ σας.. 
Το Daikin Emura σας παρέχει ακριβώς τη σωστή θερμοκρασία όποτε και όπου τη θελήσετε καθώς και αθόρυβη αποδοτική λειτουργία. 
Φιλικός προς το περιβάλλον σχεδιασμός
Θέλετε να εξοικονομήσετε ενέργεια? Το Daikin Emura σαν αντλία θερμότητας χρησιμοποιεί ανανεώσιμη πηγή ενέργειας – τον αέρα. Έτσι είναι πιο αποδοτικό από τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης με ορυκτά καύσιμα. Επίσης, μειώνοντας τις εκπομπές CO2 τα συστήματα της Daikin συνεισφέρουν στην προστασία του περιβάλλοντος. Χάρη στην τεχνολογία Inverter αποφεύγονται οι αχρείαστες επανεκκινήσεις του μηχανήματος, παρέχοντας ταυτόχρονα μικρότερες θερμοκρασιακές διακυμάνσεις. Η τεχνολογία Inverter μπορεί να εγγυηθεί εξοικονόμηση ενέργειας έως και 30% σε σχέση με τα non-inverter συστήματα.

Χαρακτηριστικά του Daikin Emura
Ηλεκτρολογικές Εγκατάσταση
Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού
graphic2 Κομψό, λεπτό προφίλ
graphic2 Ενεργειακή αποδοτικότητα : πολύ υψηλός βαθμός απόδοσης – EER έως 4,46 (ενεργειακή κλάση Α)
graphic2 Εξασφαλίζει μέγιστη άνεση
graphic2 Χαμηλή Στάθμη θορύβου 22 dB
graphic2 Τηλεχειριστήριο με 24ωρο και εβδομαδιαίο χρονοπρογραμματισμό
graphic2 Ευρεία όρια λειτουργίας:
graphic2 10ºC έως 46ºC στην ψύξη και
graphic2 -15ºC to 20ºC στη θέρμανση



ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.