Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Τάσεις των οικιακών συσκευών

Πέραν της κυρίαρχης τάσης για μεγαλύτερη χωρητικότητα σε μικρότερες διαστάσεις, ενδιαφέρον παρουσιάζουν ορισμένες πρωτότυπες ιδέες οι οποίες έχουν αρχίσει να βρίσκουν την θέση τους στην αγορά των οικιακών συσκευών.
Επαγωγικές εστίεςΗ αλήθεια είναι πως οι επαγωγικές εστίες εμφανίστηκαν πριν αρκετά χρόνια, ως απάντηση στην απαίτηση του κοινού για μαγείρεμα επαγγελματικού επιπέδου.Σήμερα επανεμφανίζονται πολύ δυναμικά στην αγορά, μιας και οι συνθήκες είναι σαφώς πιο πρόσφορες (και οι καταναλωτές μάλλον πιο πρόθυμοι να δεχτούν το αυξημένο κόστος), αφού προσφέρουν καλύτερο έλεγχο, οικονομία, και ασφάλεια.

Πλυντήριο- στεγνωτήριο στην ντουλάπαΜια ιδέα που φαίνεται να κερδίζει έδαφος είναι η ενσωμάτωση ενός πλυντηρίου και στεγνωτηρίου εντός της κεντρικής ντουλάπας, ώστε τα ρούχα να πλένονται, να στεγνώνουν και να τοποθετούνται στο ίδιο μέρος.

Πέραν του ότι ακούγεται αρκετά λογικό και πρακτικό, η προσέγγιση αυτή απελευθερώνει χώρο από άλλα σημεία του σπιτιού, ιδίως εάν υπάρχει κάποιο δωμάτιο που χρησιμοποιείται ως πλυσταριό.

Συρτάρια
Η ιδέα των συρταριών που αποτελούν στην ουσία συσκευές (που ψύχουν, παγώνουν ή θερμαίνουν) κερδίζει διαρκώς έδαφος στο πεδίο των εντοιχιζόμενων συσκευών.

Εκτός από τους καταψύκτες- συρτάρια, που έχουν βρει την θέση τους στην αγορά (αν και όχι ακόμη στην χώρα μας), τα συρτάρια που διατηρούν ζεστό το φαγητό και ενσωματώνονται σε κάποιο έπιπλο της τραπεζαρίας αρχίζουν να γίνονται επίσης δημοφιλή.

Βέβαια, ο χώρος των οικιακών συσκευών δεν φημίζεται για ρηξικέλευθες εξελίξεις, όσο για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης και της οικονομίας, αλλά στην εποχή της προσωποποίησης και τις κάλυψης εξειδικευμένων αναγκών, για κάθε καλή ιδέα υπάρχει μια θέση στην αγορά…

Σχετικά links:
Η εξέλιξη του χώρου της κουζίνας
Νέες προκλήσεις για τους κατασκευαστές οικιακών συσκευών

ΑΠΟ-syskeves.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.