Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Smartphones νέας γενιάς με «εξειδίκευση» στο Facebook

Κόντρα σε BlackBerry και iPhone

H HTC, η μεγάλη εταιρεία κατασκευής κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών ειδών με έδρα την Ταϊβάν, ανεβάζει τον πήχη του ανταγωνισμού, τόσο στα κινητά τηλέφωνα νέας γενιάς, όσο και στα επονομαζόμενα «social media», τα sites κοινωνικών δικτύωσης.

Η HTC λοιπόν παρουσίασε στη διεθνή αγορά, στα πλαίσια του Διεθνούς Συνεδρίου Mobile World, πέντε νέα μοντέλα smartphones, μεταξύ των οποίων και δύο ειδικά «προσαρμοσμένα» για απευθείας διασύνδεση με το Facebook!Αυτά ακριβώς τα νέα μοντέλα μάλιστα αναμένεται να «κονταροχτυπηθούν» με τα σημερινά «χιτ» της αγοράς και πλέον καλοπουλημένα έξυπνα κινητά ανάμεσα στους νέους χρήστες, δηλαδή τα iPhone της Apple και τα Blackberry της Research in Motion.

Τα νέα κινητά, με τις εμπορικές ονομασία ChaCha και Salsa (!) διαφοροποιούνται από κάθε προηγούμενο μοντέλο της αγοράς από το γεγονός πως διαθέτουν το πλέον εξελιγμένο hardware και software διασύνδεσης στο Facebook. Για παράδειγμα, εάν ένας χρήστης τέτοιου κινητού βρίσκεται συνδεδεμένος με το ίντερνετ, πατώντας ένα συγκεκριμένο κουμπί στο κινητό του, η ιστοσελίδα στην οποία βρίσκεται κάθε φορά θα ανεβαίνει αυτομάτως στο προφίλ του στο Facebook. Με την ίδια κίνηση ο χρήστης συνδέεται κατευθείαν με το αγαπημένο του site …

Oι ειδικοί εκτιμούν πως αυτές οι συσκευές θα εντείνουν τον «πόλεμο» στα smartphones και όχι μόνο …

ΑΠΟ-protothema.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.