Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Η ισχυρότερη Murcielago στον κόσμο!

Lamborghini
Η Edo Competition είναι ένας βελτιωτικός οίκος που εξειδικεύεται στο να «πειράζει» Lamborghini και το νέο καμάρι της είναι η LP750, η ισχυρότερη και ταχύτερη Murcielago που κυκλοφορεί στον κόσμο! Ο Γερμανός βελτιωτής επιμελήθηκε κατάλληλα τον κινητήρα ώστε να αποδίδει 750 PS και να χρειάζεται μόλις 3,1 sec για τα 0-100 km/h, 9,7 sec για τα 0-200 km/h και 24,5 sec για τα 300 km/h! Όσο για την τελική ταχύτητα μπορεί να αγγίξει την απίστευτη τιμή των 365 km/h!
O V12 κινητήρας των 6,5 lt αποδίδει περισσότερα από 75,4 kgm στους τέσσερις τροχούς με την μετάδοση να αναλαμβάνει νέος ενισχυμένος συμπλέκτης.
Οι βελτιώσεις στο μοτέρ περιλαμβάνουν νέο σύστημα εισαγωγής με χειροποίητους αυλούς, νέα φίλτρα, νέο προγραμματισμό του εγκεφάλου κ.α. Κερασάκι στην τούρτα είναι τα αεροδυναμικά κιτ με τους εμπρός τροχούς των 18 ιντσών να φορούν ελαστικά 265/35 και τους πίσω τροχούς 19 ιντσών 345/30.
ΑΠΟ-protothema.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.