Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Συνηθισμένα αντικείμενα με ασυνήθιστη καθαριστική δράση

Εάν έχετε ξεμείνει από ειδικά προϊόντα καθαρισμού, ή απλώς ψάχνετε για έξυπνες και γρήγορες λύσεις, τα ακόλουθα προϊόντα μπορούν να σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμα- έστω και αν δε σκεφτήκατε ποτέ να τα χρησιμοποιήσετε κατά τους ακόλουθους τρόπους.
Οι ταμπλέτες καθαρισμού τεχνητής οδοντοστοιχίας, για παράδειγμα, είναι ιδανικές για να καθαρίσετε γυάλινα δοχεία- όπως η καράφα της καφετιέρας που υποφέρει από σχεδόν μόνιμους λεκέδες- απίστευτα γρήγορα και αποτελεσματικά.Γεμίστε με ζεστό νερό το δοχείο, ρίξτε μέσα μια ταμπλέτα, και μέχρι να πλύνετε ας πούμε τα υπόλοιπα πιάτα, οι κηλίδες που προκαλεί το σκληρό νερό και ο καφές θα είναι παρελθόν. Την ίδια μέθοδο μπορείτε να ακολουθήσετε για τον καθαρισμό της τουαλέτας σας.

Μιλώντας για τουαλέτα, μπορείτε να γυαλίσετε τις επιφάνειες της ρίχνοντας χυμό λεμόνι. Με λίγο τρίψιμο, το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό.

Εάν πάλι φύγατε από το σούπερ μάρκετ χωρίς απορρυπαντικό πιάτων που «διαλύει τα λίπη», μην ανησυχείτε: ένα τέταρτο της κούπας λευκό ξύδι θα κάνει τη δουλειά με άριστο τρόπο.

Σε περίπτωση που το πλυντήριο πιάτων σας έχει πάψει να σας ικανοποιεί με την απόδοση του, ίσως μπορείτε να βοηθήσετε την κατάσταση προσθέτοντας μια κουταλιά μαγειρική σόδα μαζί με το απορρυπαντικό, προ της έναρξης κάθε κύκλου πλύσης.

Ενδεχομένως αντιμετωπίζετε το πρόβλημα των κηλίδων στις πορσελάνες σας, τις οποίες δυσκολεύεστε πολύ να αφαιρέσετε. Λύση μπορεί να δώσουν τα σπρέι αφαίρεσης λεκέδων από τα ρούχα. Τα ένζυμα που περιέχουν φαίνεται πως καθαρίζουν αποτελεσματικά τις κηλίδες- απλά ψεκάστε και τρίψτε.

Είμαστε σίγουροι πως κάτι από τα παραπάνω μπορεί να σας φανεί αρκετά χρήσιμο, κρίνοντας τουλάχιστον εξ’ ιδίων. Συν τοις άλλοις, δε χρειάζεται πιστεύουμε να αναφέρουμε πως πρόκειται για καθ’ όλα φυσικές και οικονομικές μεθόδους καθαρισμού…

ΑΠΟ-syskeves.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.