Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Χρειάζεται προσοχή για αγορά συσκευών σε εποχή κρίσης

Ημέρες κρίσης και τα μάτια σας θα πρέπει να είναι δεκατέσσερα όπως λέει και ο λαός μας, αφού οι κίνδυνοι στις αγορές οικιακών συσκευών καραδοκούν. Μιας και οι πωλήσεις αρχίζουν να μειώνονται, οι καταναλωτές θα πρέπει να γίνονται πιο… ψείρες και πιο απαιτητικοί.
Κι αυτό γιατί εδώ και πάρα πολλά χρόνια τα καταστήματα και κυρίως οι μεγάλοι κάνουν «πώληση συσκευών». Δηλαδή βλέπετε μια συσκευή, σας αρέσει αλλά οι καταστηματάρχες πιθανώς να σας προτείνουν κάποια άλλη που έχει μεγαλύτερο κέρδος για τους ίδιους. Εκεί στην πώληση σταματάει και η εργασία τους. Κάτι που στο εξωτερικό δεν συμβαίνει.Στο εξωτερικό πέρα από πώληση της συσκευής τα καταστήματα πωλούν και υπηρεσίες. Δηλαδή σου αυξάνουν τα χρόνια της εγγύησης, σου προσφέρουν από δικούς τους συνεργάτες υπηρεσίες σέρβις εν πάση περιπτώσει δεν σε αφήνουν μετά την πώληση… να βγάλεις τα μάτια σου.

Πάμπολλες είναι οι φορές που αρνούνται για δικούς τους λόγους να αλλάξουν μια συσκευή η οποία από την αρχή έχει βγει προβληματική.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή που στην Αμερική-χώρα από την οποία ξεκίνησε η κρίση-τα καταστήματα προσφέρουν έναντι μικρού ποσού επέκταση των εγγυήσεων κάτι το οποίο εδώ ακούγεται τρελό.

Δηλαδή εάν η εγγύηση κρατάει για δύο χρόνια μπορείς να την επεκτείνεις και να έχεις τα αγαθά καταβάλλοντας ένα μικροποσό. Διαβάστε πριν οδηγηθείτε σε μια αγορά. Και ζητήστε περισσότερες υπηρεσίες.

Μην κολλήσετε σε συναισθηματισμούς η σε κάτι που έχετε ακούσει από δικό σας πρόσωπο. Οδηγηθείτε στο κατάστημα με κρύο αίμα και ζητήστε το καλύτερο.

ΑΠΟ-syskeves.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.