Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Κέντρο Λήψης Σημάτων, από πολλούς πομπούς μέσο τηλεφωνικού δικτύου, χωρίς χρέωση.

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσης
Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού
Σύστημα Ελέγχου Σηματοδοσίας μεσώ Τηλεφωνικού Δικτύου

Περιγραφή Λειτουργίας.
Το Κέντρο Λήψης Σημάτων είναι ένα σύστημα το οποίο αποτελείται από πολλούς πομπούς και έναν δέκτη ( δυνατότητα προσθήκης ) . Οι πομποί επικοινωνούν με τον /τους δέκτες μέσω της σταθερής τηλεφωνίας.

Πομπός.
Το κέντρο λήψης σημάτων έχει την δυνατότητα να υποστηρίξει απεριόριστο αριθμό πομπών. Οι πομποί θα συμπεριλαμβάνουν:
έναν πιεστικό διακόπτη πάνω τους με το οποίο όταν το πατάει ο χρήστης θα στέλνουν μια σηματοδοσία στον δέκτη με βάση έναν μοναδικό αριθμό (Serial Number).

Δύο τηλεφωνικές συνδέσεις (θηλυκά τηλεφωνικά βύσματα) για διασύνδεση με το τηλεφωνικό δίκτυο και με το με την υπάρχουσα τηλεφωνική συσκευή.
Ο πομπός δηλαδή θα βρίσκεται μεταξύ του τηλεφωνικού καλωδίου (από τον ΟΤΕ) και της υπάρχουσας τηλεφωνικής συσκευής που υπάρχει στο χώρο.
Ενδεικτικά LED απεικόνισης:
o της τηλεφωνικής γραμμής (εάν είναι καταλυμένο ή όχι) και
o εάν αποστάλθηκε η σηματοδοσία ή όχι.

Δέκτης.
Το κέντρο λήψης σημάτων έχει την δυνατότητα να υποστηρίξει μέχρι 2 δέκτες. Ο κάθε πομπός θα στέλνει την σηματοδοσία σε όλους τους δέκτες. Οι δέκτες θα περιλαμβάνουν:
Ένα display στο οποίο θα αναγράφεται ο σειριακός αριθμός του πομπού που έχει στείλει σηματοδοσία.
Τρεις πιεστικοί διακόπτες με τους οποίους ο χρήστης θα μπορεί να δει:
o όλες τις εισερχόμενες σηματοδοσίες (πάνω – κάτω) και
o επιβεβαίωση ανάγνωσης σειριακού αριθμού και διαγραφής εισερχόμενου μηνύματος.
Εσωτερικό ρολόι με μπαταρία το οποίο θα αναφέρει κάθε φορά πότε έχει λάβει τη συγκεκριμένη σηματοδοσία (σειριακό αριθμό πομπού).
Ηχητική / οπτική ένδειξη εισερχόμενης σηματοδοσίας η οποία δεν έχει διαβαστεί / διαγραφεί.
Δύο τηλεφωνικές συνδέσεις (θηλυκά τηλεφωνικά βύσματα) για διασύνδεση με το τηλεφωνικό δίκτυο και με το με την υπάρχουσα τηλεφωνική συσκευή. Ο δέκτης δηλαδή θα βρίσκεται μεταξύ του τηλεφωνικού καλωδίου (από τον ΟΤΕ) και της υπάρχουσας τηλεφωνικής συσκευής που υπάρχει στο χώρο.
Τροφοδοτικό.

Εναλλακτικά το κέντρο λήψης σημάτων μπορεί να είναι ένα ή 2 υπολογιστές στους οποίους θα τρέχει ένα πρόγραμμα το οποίο θα δείχνει όλες τις εισερχόμενες κλήσεις από τους πομπούς.

Σημείωση.
Είναι σημαντικό ο δέκτης να τροφοδοτείται από αδιάλειπτη τροφοδοσία (UPS) ώστε να μπορεί να λαμβάνει όλες τις σηματοδοσίες σωστά.


ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.