Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ; ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ; ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ;


Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΗΜΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΨΥΚΤΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ.
 Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΜΥΚΗΤΕΣ , ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ. 
ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ?


ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΨΥΞΗ Ή ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΖΗΤΑΜΕ. Ο ΑΕΡΑΣ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΟΡΑΤΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΟ ΜΑΤΙ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΙΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΒΙΑ, ΜΥΚΗΤΕΣ.


ΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΙΛΤΡΑ!

ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΤΥΠΟ ΦΙΛΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.
ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ [ΣΙΤΕΣ ] ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΨΙΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ Η ΝΙΚΟΤΙΝΗ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΘΡΑΚΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ.
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΙΟΥΣ, ΜΥΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΠΟΥ ΕΑΝ ΤΑ ΕΙΣΠΝΕΥΣΟΥΜΕ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ Ή ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΤΩΝ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΩΝ.


ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΧΗΜΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΝΔΙΝΟ, ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΜΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ.

ΠΟΣΟ ΤΑΚΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΩ?

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΨΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ. ΕΑΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΑΙΖΟΝ. ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ. ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΘΕ 4,3,2,1 ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ. ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΣΕ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ.

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΟΒΙΣΟΥΜΕ. ΦΟΒΟ ΦΕΡΝΕΙ Η ΑΓΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΩΞΑΜΕ.

Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΨΥΚΤΙΚΟ ΤΕΧΝΙΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ, ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ Κ.Τ.Λ . Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ, ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ Ή ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙΤΕ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ.

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.