Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Τεχνολογία Inverter-Η τεχνολογία inverter που αναπτύχθηκε από την Daikin

Η τεχνολογία inverter που αναπτύχθηκε από την Daikin είναι μια πραγματική καινοτομία στον έλεγχο και την άνεση των θερμοκρασιακών συνθηκών του χώρου. Η αρχή είναι πολύ απλή: τα μηχανήματα inverter προσαρμόζουν την αποδιδόμενη ισχύ ανάλογα με την πραγματική ζήτηση. Τίποτε παραπάνω, τίποτε λιγότερο. 

Αυτή η τεχνολογία σας δίνει δύο χειροπιαστά οφέλη:

  • Άνεση
Η τεχνολογία inverter απσβένει το κόστος της πολλές φορές μέσω αύξησης της θερμικής άνεσης.
Ένα σύστημα κλιματισμού με τεχνολογία inverter προσαρμόζει συνεχώς την ψυκτική και θερμική του ισχύ για να επιτύχει την επιθυμητή θερμοκρασία στο χώρο.
Το inverter μειώνει το χρόνο επανεκκίνησης της μονάδος δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία του δωματίου ταχύτερα.
Αμέσως μόλις η θερμοκρασία αυτή επιτευχθεί το inverter εξασφαλίζει τη διατήρησή της.

  • Μειωμένη κατανάλωση ενέργειας 
Εξαιτίας του ότι το inverter παρακολοθεί τη θερμοκρασία περιβάλλοντος και προσαρμόζεται ανάλογα, η ενεργαιακή κατανάλωση μειώνεται κατά 30% συγκρινόμενο με ένα παραδοσιακό on / off σύστημα!

ΑΠΟ-daikin.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.