Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

F1: Δεν θα γίνει η πρεμιέρα στο Μπαχρέιν!

Πρεμιέρα στην Αυστραλία

Με απόφαση του βασιλιά Αλ Καλίφα το κρατίδιο του Μπαχρέιν δε θα φιλοξενήσει την πρεμιέρα της F1 που ήταν προγραμματισμένη για τις 13 Μαρτίου λόγω των πολιτικών αναταραχών που βρίσκονται σε εξέλιξη. 
Ο βασιλιάς ενημέρωσε προσωπικά με τηλεφωνική επικοινωνία τον διεθύνοντα σύμβουλο της F1, Μπέρνι Έκλεστον για την απόφασή του αυτή και αργότερα εξέδωσε ανακοίνωση που έλεγε: "Στην παρούσα κατάσταση η χώρα πρέπει να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη ενός εθνικού διαλόγου. Παρότι ο κ. Έκλεστον άφησε ευγενικά την πρωτοβουλία σ' εμάς χωρίς να ασκήσει χρονική πίεση θεωρώ ότι είναι σημαντικό σα χώρα να επικεντρωθούμε στα εθνικά μας θέματα και να αφήσουμε την οργάνωση αγώνα F1 για αργότερα" κατέληξε ο Αλ Καλίφα.

Από την πλευρά του ο Μπέρνι Έκλεστον συμπλήρωσε: "Είναι λυπηρό ότι το Μπαχρέιν αναγκάστηκε να ματαιώσει τη διεξαγωγή του αγώνα εύχομαι για το καλό όλου του έθνους να επουλωθούν σύντομα οι πληγές της χώρας".

Μ΄αυτά τα δεδομένα η προγραμματισμένη για τις 13 Μαρτίου πρεμιέρα του Μπαχρέιν μεταφέρεται για τις 27 Μαρτίου και το GP Αυστραλίας.

Αλλάζοντας προγραμματισμό οι ομάδες αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν άλλο ένα τετραήμερο δοκιμών στη Βαρκελώνη από 8 έως 11 Μαρτίου πριν μπουν στο αεροπλάνο για την Αυστραλία.

Μιλώντας σχετικά ο Μαρκ Γουέμπερ προσπάθησε να δει τη θετική πλευρά των πραγμάτων: "Ειλικρινά όλοι ανεξαρτήτως ομάδας ή κατάστασης στην οποία βρίσκονται χρειάζονταν μια χρονική ανάσα. Η παράταση των δέκα ημερών θα βοηθήσει όλους να παρουσιαστούν καλύτερα προετοιμασμένοι. Το να γίνει ο πρώτος αγώνας στην πατρίδα μου θυμίζει τις παλιές καλές εποχές" υπερθεμάτισε ο Αυστραλός.

ΑΠΟ-protothema.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.