Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Πούλησαν χαλκό κλεμμένο από την ΔΕΗ

Συνολικής αξίας 1.520 ευρώ.
Ο ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης εμπορίας παλαιών μετάλλων στο Ζυγό της Καβάλας, υποψιάστηκε ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε με την ποσότητα χαλκού που του έφεραν για πώληση δύο Έλληνες ηλικίας 24 και 46 χρόνων και ειδοποίησε την Αστυνομία. Όπως αποδείχθηκε, είχε δίκιο καθώς ο χαλκός προερχόταν από κλοπή σε εγκαταστάσεις της ΔΕΗ!

Οι δυο άνδρες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας Καβάλας και του αστυνομικού σταθμού Κρηνίδων πριν απομακρυνθούν από την περιοχή και συνελήφθησαν. Η έρευνα απέδειξε ότι τα 380 κιλά χαλκού συνολικής αξίας 1.520 ευρώ που μετέφεραν στην επιχείρηση, προέρχονταν από μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η. τους οποίους είχαν καταστρέψει!

Στην κατοχή τους βρέθηκε και άλλη ποσότητα χαλκού βάρους 240 κιλών, η οποία αποδόθηκε στον υπάλληλο της Δ.Ε.Η. που αναγνώρισε ότι προερχόταν από αγωγούς της Επιχείρησης. Οι δράστες προσήχθησαν στον αστυνομικό σταθμό Κρηνίδων και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές με την οποία θα προσαχθούν στον εισαγγελέα Καβάλας.

ΑΠΟ-protothema.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.