Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Έτοιμο το πρώτο Playstation κινητό τηλέφωνο

Το Xperia Play παρουσίασε η SonyEricsson στο παγκόσμιο συνέδριο κινητής τηλεφωνίας στη Βαρκελώνη. Το νέο κινητό τηλέφωνο τρέχει android, το λειτουργικό κινητών της Google, και αποτελεί την αιχμή του δόρατος της σουηδο-ιαπωνικής εταιρείας για το 2011.Το Play, όπως προδιαθέτει και το όνομά του ντουμπλάρει και ως φορητή παιχνιδομηχανή Playstation. Είναι η πρώτη φορά που δίνεται η δυνατότητα σε ένα τηλέφωνο να γίνεται κανονική κονσόλα, ή που σε μία κονσόλα να κάνει κλήσεις. Αυτό είναι το θαυμάσιο προτέρημα του Xperia Play, δεν κάνει συμβιβασμούς σε καμία από τις δύο λειτουργίες του.
Με το νέο κινητό, η SonyEricsson απαντά στον έντονο ανταγωνισμό που δέχεται συνολικά η αγορά έξυπνων τηλεφώνων αλλά και φορητών παιχνιδομηχανών. Τα τελευταία χρόνια οι πωλήσεις του PSP έχουν μειωθεί και η Sony μόλις πρόσφατα αποφάσισε να ανανεώσει την φορητή της παιχνιδοκονσόλα. Ο έντονος ανταγωνισμός με τη Nintendo αλλά και ο εντεινόμενος ανταγωνισμός που δέχονται και οι δύο εταιρείες από τα σύγχρονα κινητά με δυνατότητες παιξίματος παιχνιδιών ώθησε την Sony να συναινέσει σε έναν νέο κινητό που θα φέρει "κάτι" από το πολύτιμο brand "Playstation".
Με αυτή την κίνηση η εταιρία προχωρά στην ενσωμάτωση των βιντεοπαιχνιδιών στα νέα της κινητά τηλέφωνα και ήδη έχει μαζί της πολλά στούντιο που θα την ακολουθήσουν. Πάνω από 20 τίτλοι παιχνιδιών θα είναι διαθέσιμοι την ημέρα που θα ξεκινήσει να πωλείται το νέο κινητό, κάπου τον Μάρτιο ή Απρίλιο.

ΑΠΟ-dealnews.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.