Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Daikin Nexura. Θέρμανση & Ψύξη - Μοναδική λειτουργία θέρμανσης με ακτινοβολία

Η ΑΝΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ  
Το Nexura κάνει τον κόσμο σας πιο άνετο. Η δροσιά της καλοκαιρινής αύρας στην ψύξη ή η θαλπωρή ως πηγή θέρμανσης που προσφέρει, δίνει μια αίσθηση ευεξίας στο χώρο σας, για όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ο χωρίς όρια κομψός σχεδιασμός, με το μπροστινό πάνελ που ακτινοβολεί πρόσθετη θερμότητα, τα χαμηλά επίπεδα θορύβου και η μειωμένη παροχή αέρα μετατέπουν το δωμάτιό σας σε παράδεισο.  

ΘΕΡΜΑΝΣΗ & ΨΥΞΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ 
Ήσυχο και ξεχωριστό, το Nexura, σας προσφέρει την καλύτερη λύση σε θέρμανση και ψύξη, σε άνεση και καλαισθησία. Φυσικά χρησιμοποιει την υψηλού επιπέδου τεχνολογία της αντλίας θερμότητας αλλά το καλύτερο χαρακτηριστικό του - η θέρμανση με ακτινοβολία - είναι κρυμμένο: το μπροστινό πάνελ ζεσταίνεται δίνοντας τη μοναδική αίσθηση ενός ζεστού σώματος. 

Η ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 
Για αύξηση της άνεσης στις πιο κρύες ημέρες, το αλουμινένιο εμπρόσθιο πάνελ του Nexura έχει τη δυνατότητα θέρμανσης όπως ένα κλασικό θερμαντικό σώμα. Το αποτέλεσμα? Μία μοναδική αίσθηση θερμού αέρα που σας προσελκύει. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ενεργοποιήσετε τη μοναδική αυτή λειτουργία πατώντας το κουμπί "radiant" στο τηλεχειριστήριο σας. Τόσο εύκολα! Τα χαμηλά επίπεδα θορύβου κια η απουσία ρευμάτων αέρα δημιουργούν μια ευχάριστη και άνετη ατμόσφαιρα στο δωμάτιό σας.
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΟΡΥΒΟ 
Η εσωτερική μονάδα διανέμει τον αέρα παράγοντας μόνο 22 dB(A) ήχου στην ψύξη και 19 dB(A) στη λειτουργία θέρμανσης ακτινοβολίας. Συγκριτικά, ο εξωτερικός θόρυβος σε ένα ήσυχο δωμάτιο είναι στα επίπεδα περίπου των 40 dB(A). Η πανίσχυρη - αθόρυβη λειτουργία του Nexura επιτυγχάνει την επιθυμητή θερμοκρασία σε ελάχιστο χρόνο. 
ΑΕΡΑΣ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟΣ 
Το φωτοκαταλυτικό φίλτρο καθαρισμού του αέρα από τιτάνιο, με επικάλυψη απατίτη, παγιδεύει τα μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης στον αέρα, απορροφά όλα τα οργανικά βακτήρια και ιούς και διασπά τις μυρωδιές. 
ΟΜΑΛΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑ
Για να εξασφαλίσουμε μια ομοιόμορφη θερμοκρασία στο δωμάτιο, η αυτόματη κάθετη κίνηση των περσίδων του Nexura δημιουργεί μία ομαλή κατανομή αέρα στο χώρο.

ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΕΤΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ 
Η λειτουργία νυχτερινής ρύθμισης σας βοηθά να κοιμηθείτε πιο άνετα καθώς προλαμβάνει το ενδεχόμενο υπερβολικής θέρμανσης αλλά και ψύξης. Εάν ενεργοποιηθεί ο χρονοδιακόπτης, η μονάδα αυτόματα μειώνει το set point κατά 2°C στη θέρμανση και αντίστοιχα το αυξάνει κατά 0.5°C στη λειτουργία της ψύξης. Η λειτουργία αυτή αποτρέπει απότομες αλλαγές που μπορούν να ενοχλήσουν τον ύπνο σας. 
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ "ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΟΥΜΕ"
Η λειτουργία "econo" μειώνει την απορροφούμενη ισχύ και δρα προληπτικά σε ενδεχόμενο υπερφόρτωσης, όταν και άλλες οικιακές συσκευές χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα.  
Ενεργοποιώντας την λειτουργία "econo", το μέγιστο ρεύμα λειτουργίας και η κατανάλωση μειώνονται κατά περίπου 30% κατά τη διάρκεια εκκίνησης της μονάδος.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ 
Η εμφάνιση της μονάδος Nexura δαπέδου είναι τόσο λειτουργική όσο και κομψή. Ο λεπτός της σχεδιασμός και οι χυτές γραμμές της ενσωματώνονται εύκολα σε όλα τα μοντέρνα εσωτερικά. 
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Είτε τοποθετημένο στον τοίχο, είτε στο δάπεδο ή ακόμα και εντοιχισμένο, το Nexura είναι ξεχωριστό και ταιριάζει στο εσωτερικό σας χωρίς κανένα πρόβλημα. 
  
ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Το Nexura μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον κλιματισμό ενός δωματίου, με μία εσωτερική μονάδα συνδεδεμένη σε μία εξωτερική, ή για τον κλιματισμό πολλαπλών χώρων με δυνατότητα σύνδεσης πολλών εσωτερικών μονάδων σε μία εξωτερική μέσω συστήματος VRV®. Η εξωτερική μονάδα μπορεί να εγκατασταθεί είτε στη σκεπή είτε στην ταράτσα ή σε κάποιον εξωτερικό τοίχο.
ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ
Η εσωτερική μονάδα συνοδεύεται από ασύρματο χειριστήριο υπερύθρων, το οποίο είναι εφοδιασμένο με εβδομαδιαίο χρονοπρόγραμμα, με δυνατότητα διαφορετικού προγράμματος για κάθε ημέρα της εβδομάδας.


Ενεργειακή Απόδοση
Στη λειτουργία θέρμανσης, τοNexuraχρησιμοποιεί μία ανανεώσιμη πηγή ενέργειας: τον αέρα. Αυτό το κάνει πιο αποδοτικό σε σχέση με τα παραδοσιακά καύσιμα που χρησιμοποιούνται στη θέρμανση. Η μονάδα επιτυγχάνει συντελεστή ενεργειακής απόδοσης (COP) της τάξης του 4. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα παράγει 4kilowattsθερμικής ή ψυκτικής ισχύος για κάθε 1kilowattηλεκτρισμού που καταναλώνει, εκτοξεύοντας την ενεργειακή απόδοση στο 400%.


 > Άριστες συνθήκες άνεσης όλο το χρόνο
> Εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία εώς και 19 dB(A)
> Χαμηλή παροχή αέρα
> Ενεργειακή κλάση Α για όλα τα μοντέλα
> Κομψός σχεδιασμός που συνδυάζεται με κάθε εσωτερικό χώρο


Τεχνολογία Inverter

ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΣΑΣ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ INVERTER 
Η τεχνολογία inverter, που έχει αναπτυχθεί από τη Daikin, είναι μια πραγματική καινοτομία για τον έλεγχο θερμοκρασίας στο χώρο. Η αρχή λειτουργίας είναι απλή: κινητήρες inverter ρυθμίζουν την απόδοση ανάλογα με την πραγματική ζήτηση. Τίποτε παραπάνω, τίποτε λιγότερο. Η τεχνολογία αυτή σας παρέχει δύο χειροπιαστά οφέλη: 
1. ΑΝΕΣΗ 
Η τεχνολογία inverter ελαχιστοποιεί το χρόνο αποπληρωμής της επένδυσης, πολλές φορές μέσω της βελτιωμένης άνεσης που παρέχεται. Μία αντλία θερμότητας με inverter προσαμόζει συνεχώς την απόδοση της σε ψύξη και θέρμανση ανάλογα με τη θερμοκρασία του δωματίου. Το inverter μειώνει το χρόνο εκκίνησης του συστήματος, δίνοντας τη δυνατότητα επίτευξης της επιθυμητής θερμοκρασίας πολύ γρήγορα. Μόλις επιτευχθεί αυτή η θερμοκρασία το inverter εξασφαλίζει ότι οι συνθήκες στο χώρο θα παραμείνουν σταθερές. 
2. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ
Λόγω της χρήσης του inverter, το οποίο ρυθμίζει την απόδοση με βάση την εξωτερική θερμοκρασία και την πραγματικη ανάγκη του χώρου, η ενεργειακή κατανάλωση μειώνεται κατά 30% συγκρινόμενη με ένα κλασσικό on/off σύστημα! 

Χαρακτηριστικά


Εσωτερικής μονάδας
FVXG-K 

  • > Το αλουμινένιο τμήμα του μπροστινού πάνελ της εσωτερικής μονάδας Nexura έχει τη δυνατότητα θέρμανσης ακριβώς όπως ένα παραδοσιακό καλοριφέρ, ώστε να προστίθεται ακόμα περισσότερη άνεση τις κρύες ημέρες
  • > Η εσωτερική μονάδα κατανέμει αέρα αθόρυβα. Ο παραγόμενος θόρυβος ανέρχεται μόλις στα 22dB(Α) στην ψύξη και σε 19dB(A) στη λειτουργία εκπομπής θερμότητας. Κατόπιν σύγκρισης, ο θόρυβος περιβάλλοντος σε ένα ήσυχο δωμάτιο ανέρχεται κατά μέσο όρο σε 40dB(A).
  • > Η επιλογή κατακόρυφης κίνησης εξασφαλίζει ευχάριστη ατμόσφαιρα χωρίς να δημιουργεί ρεύματα αέρα και αποτρέπει το λέρωμα της οροφής.
  • > Αθόρυβη λειτουργία εσωτερικής / εξωτερικής μονάδας: τα κουμπιά 'Silent' (Αθόρυβη λειτουργία) του τηλεχειριστηρίου μειώνει την ηχητική στάθμη λειτουργίας της εσωτερικής και/ή της εξωτερικής μονάδας κατά 3dBA.
  • > Ο εβδομαδιαίος χρονοδιακόπτης μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία ψύξης ή θέρμανσης οποιαδήποτε στιγμή σε ημερήσια ή εβδομαδιαία βάση.
  • Ιδανικό για εγκατάσταση κάτω από παράθυρο
  • > Η λειτουργία ECONO μειώνει την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος επιτρέποντας έτσι τη χρήση άλλων συσκευών που απαιτούν μεγάλη κατανάλωση ρεύματος.
  • > Η νυχτερινή λειτουργία εξοικονομεί ενέργεια αποτρέποντας την υπερβολική ψύξη ή θέρμανση κατά τη διάρκεια της νύχτας.
  • > Για ταχεία θέρμανση ή ψύξη μπορείτε να επιλέξετε την ισχυρή λειτουργία; αφού κλείσετε το πρόγραμμα ισχυρής λειτουργίας, η μονάδα επιστρέφει στην προεπιλεγμένη λειτουργία.
  • > Φωτοκαταλυτικό φίλτρο αέρα από τιτάνιο με επικάλυψη απατίτη το οποίο απομακρύνει τα μικροσκοπικά σωματίδια του αέρα, διασπά αποτελεσματικά τις οσμές και συμβάλλει στην παρεμπόδιση της διασποράς βακτηρίων και ιών, εξασφαλίζοντας σταθερή παροχή καθαρού αέρα
  • > Μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο ή σε εσοχή
  • > Ο 24ωρος χρονοδιακόπτης μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία ψύξης ή θέρμανσης οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του 24ώρου.
  • > Όλες οι εσωτερικές μονάδες μπορούν να ρυθμίζονται ανεξάρτητα και δεν χρειάζεται να εγκατασταθούν στο ίδιο δωμάτιο ή και την ίδια χρονική στιγμή.
Χαρακτηριστικά
Εξωτερικές μονάδες

RXG-K

  • >Εξωτερικές μονάδες με δυνατότητα σύνδεσης ζεύγους.
  • >Οι εξωτερικές μονάδες είναι εξοπλισμένες με σπειροειδή συμπιεστή που διακρίνεται για τη χαμηλή στάθμη θορύβου και την υψηλή ενεργειακή του απόδοση.
  • >Οι εξωτερικές μονάδες της Daikin είναι κομψές, γερές και μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν στην οροφή, τη βεράντα ή σε εξωτερικό τοίχο.

ΑΠΟ-daikin.gr



ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.