Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Η Αθήνα σβήνει τα φώτα στις 26 Μαρτίου

Συμμετέχει στην "Ώρα της Γης"
Στο "Earth Hour - Ώρα της Γης" δήλωσε ότι θα συμμετάσχει το γραφείο συνεδρίων της Αθήνας (Athens Convention Bureau) μέσω της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων στην προσπάθεια να επικοινωνήσει την ανάγκη να ληφθούν δραστικά και άμεσα μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011, στις 20:30 ένας σημαντικός αριθμός πόλεων σε όλο τον κόσμο θα σβήσουν τα φώτα ιστορικών και άλλων μνημείων τους για 1 ώρα, ως συμβολική συμμετοχή στο κίνημα του Earth Hour (http://www.wwf.gr/earthhour/index.php), μέσα σ' αυτές και η Αθήνα.

Ο Δήμος Αθηναίων, υποστηρίζει το κίνημα «Earth Hour- Ώρα της Γης» και πρωτοστατεί στις εκδηλώσεις της παγκόσμιας πρωτοβουλίας «Ώρα της Γης» σβήνοντας για μία ώρα τα φώτα στο λόφο του Λυκαβηττού, στο Δημαρχικό Μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά, στο Δημαρχείο της οδού Λιοσίων, αλλά και σε δεκάδες δημοτικά κτίρια σε όλη την πόλη.

Το κίνημα του Earth Hour ξεκίνησε το 2007 στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας όπου συμμετείχαν 2.2 εκατ. πολίτες και 2.100 επιχειρήσεις. Τρία χρόνια μετά, το Earth Hour έγινε ένα παγκόσμιο κίνημα στο οποίο συμμετέχουν πάνω από 128 χώρες.



ΑΠΟ-protothema.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.