Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Η βραβευμένη τεχνολογία VRV της Daikin


Η βραβευμένη τεχνολογία VRV της Daikin φέρνει την επανάσταση στον τομέα των κλιματιστικών συνδιάζοντας την μεγαλύτερη αποδοτικότητα ενέργειας σε εξαιρετικά επίπεδα άνεσης.
Μέχρι σήμερα οι λύσεις VRV ανταποκρίνονταν σε απαιτήσεις κτιριών έκτασης μέχρι 5,000 τμ. Όλλα όμως άλλαξαν τον Οκτώβριο του 2005, οταν η Daikin παρουσίασε το VRVIII, το οποίο είχε μεγαλύτερη απόδοση εώς και 54 hp. Επιπλέον, το σύστημα VRVIII μπορεί να υποστηρίξει εώς και 64 εσωτερικές μονάδες με μέγιστο συνολικό μήκος σωληνώσεων 1000μ, και με ικανότητα να συνδεθούν εσωτερικές και εξωτερικές μονάδες με υψομετρική διαφορά επιπέδου 90μ. Οι πωλήσεις του VRVIII άρχισεν ήδη από το 2006.

Η Daikin κέρδισε την ανάθεση του έργου κατασκευής συστήματος κλιματισμού σε ουρανοξήστη ύψους 141μ στο Sao Paulo 
Η ανάθεση του έργου ήταν το Eldorado Business Tower το οποίο είναι κατασκευασμένο στο κέντρο του Sao Paulo της Βραζιλίας. Το ύψους 141μ κτίριο θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα κτίρια στο Sao Paulo, θα είναι εφοδιασμένο με ελικοδρόμιο και με parking δυναμικότητος 1800 αυτοκινήτων. Θα έχει συνολικό εμβαδόν 67,650 τμ και έχει σαν σκοπό να προσελκύει μεγάλες εταιρείες που απαιτούν ψηλά περιβαλλοντολογικά standard για τα γραφεία τους. Παλαιότερα οι συνθήκες ψύξης περιορίζονταν στην εγκατάσταση ψυκτών και μονάδων fan coil, αυτό πλέον έχει αλλάξει.

Η αντιπροσωπεία της Daikin στη Βραζιλία, DK Sistemas de Ar Condicionadο, πρόσφατα ολοκλήρωσε την σύναψη συμφωνίας για εγκατάσταση στο κτίριο Eldorado του καινούργιου συστήματος της Daikin, VRVIII. Οι κάτοχοι του κτιρίου θα μπορούν να απολαύσουν τα υψηλά standard άνεσης που χαρακτηρίζουν τα συστήματα VRVIII ως τα καλύτερα κλιματιστικά και επιπλέον θα έχουν την δυνατότητα να εκμεταλεύονται την υψηλή απόδοση ενέργειας του VRV. Χαρακτηριστικά όπως αυτόματη πλήρωση ψυκτικού υγρού, έλεγχος και ανακάλυψη διαρροών θα εξασφαλίζουν τη λειτουργία της εγκατάστασης στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης και ολοκληρομένη προστασία του περιβάλλοντος για όλη τη διάρκεια της ζωής του συστήματος.


Το μέλλον των όριων απόδοσης ανήκει στο VRV
Το σύστημα VRV υπάρχει σε μία πλούσια γκάμα μοντέλων και τύπων, και είναι το σύστημα με πολή υψηλή απόδοση ενέργειας που κυκλοφορεί στην αγορά.
Επιπλέον το σύστημα VRV μειώνει τα επίπεδα θορίβου, έχει εύκολη εγκαταστάση σωληνόσεων, αυτόματη παρακολούθηση και διάγνωση τυχόν ελαττωμάτον, εύκολη συντήρηση, και εξαιρετική υποστήρηξη για πολλούς συμπιεστές (γρήγορο διαδοχικό ξεκίνημα επαναλαβόμενες λειτουργείες), όλα αυτά το καθιστούν σαν το κλιματιστικό του μέλλοντος.

Eldorado Tower Sao Paulo, Βραζιλία
Λειτουργεία: κτίριο γραφείων με καταστήματα, εστιατόρια και γυμναστήρια

32 όροφοι

67,650 τμ συνολικό εμβαδόν δαπέδου

Daikin VRV χαρακτηριστικά έργου:
HFC410A ψυκτικό

Εξωτερικές μονάδες:
64 x RXYQ54PYL (54 hp) - 2 x RXYQ30PYL (30 hp)

Εσωτερική μονάδα: 

968 μονάδα οροφής και μονάδες καναλάτες 

Μονάδες VRV


ΑΠΟ-daikin.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.