Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ηλεκτρικό ρεύμα θα χορηγήσει η Ρωσία στην Ιαπωνία

Την πρόθεση της Ρωσίας να χορηγήσει περίπου 6.000 μεγαβάτ ηλεκτρικού ρεύματος στην Ιαπωνία, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Ίγκορ Σέτσιν.
"Μπορούμε να κατευθύνουμε στο προσεχές μέλλον από το δίκτυό μας περίπου 6.000 μεγαβάτ προς στην Ιαπωνία", δήλωσε ο Σέτσιν, καθώς η Ιαπωνία αντιμετωπίζει έντονα ενεργειακά προβλήματα μετά τον πολύ ισχυρό σεισμό.
"Προτιθέμεθα επίσης να αυξήσουμε την παράδοση άνθρακα" επεσήμανε, συμπληρώνοντας ότι η ρωσική εταιρεία φυσικού αερίου Gazprom είναι έτοιμη να τροφοδοτήσει την Ιαπωνία με 200.000 τόνους φυσικού αερίου σε υγρή μορφή τον Απρίλιο και το Μάιο.

Η ρωσική κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες ότι το Τόκιο της ζήτησε την προμήθεια επιπλέον φυσικού αερίου. Η διακοπή της λειτουργίας πολλών πυρηνικών αντιδραστήρων μετά τον σεισμό στην Ιαπωνία έχει ήδη αναγκάσει τις αρχές να επιβάλουν διακοπές στην ηλεκτροδότηση.



ΑΠΟ-newscode.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.