Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

MIDEA: Πολυδιαιρούμενο σύστημα κλιματιστικού MDV-D

Το σύστημα Midea MDV-D είναι ένα πολυδιαιρούμενο σύστημα που λειτουργεί με την αρχή της μεταβλητής παροχής ψυκτικού. 
Καρδιά του συστήματος είναι ένας digital scroll συμπιεστής που επιτυγχάνει αυτή την μεταβολή σε μηχανικό επίπεδο (όχι ηλεκτρονικό όπως τα αντίστοιχα συστήματα με inverter συμπιεστή). Ο συμπιεστής Digital scroll με τεχνολογία axial compliant sealing έχει την μηχανική ιδιότητα να συμπλέκει και να αποσυμπλέκει τον στατήρα του scroll σε ένα συγκεκριμένο διάκενο (1mm) ως προς τον άξονα του.
Στα χρονικά διαστήματα της σύζευξης έχουμε παροχή ψυκτικού ενώ της απόζευξης όχι. Ο λόγος του χρονικού διαστήματος που έχουμε σύζευξη στο κάθε κύκλο που διαρκεί 20 sec, μας δίνει το βαθμό φόρτισης του συμπιεστή ο οποίος και μεταβάλλεται αναλογικά με την ζήτηση. 


Βασικά χαρακτηριστικά - Πλεονεκτήματα του συστήματος Midea MDV-D

* Μεγάλο εύρος ρύθμισης της απόδοσης: 10-100% ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ. 
* Γραμμική μη βηματική (step less) ρύθμιση απόδοσης. 
* Υψηλός βαθμός απόδοσης. 
* Αποδοτική λειτουργία σε ακραίες συνθήκες (-15 °C, + 45 °C) 
* Μεγάλη διάρκεια ζωής: Η βαλβίδα PWM, ανοιγοκλείνει 40 δις εκατομμύρια φόρες κατά μέσο όρο που ισοδυναμεί με τουλάχιστον 30 χρόνια. Η μηχανική ρύθμιση της απόδοσης προσθέτει στο σύστημα εξαιρετική αξιοπιστία μιας και το απαλλάσσει από πολλά ευαίσθητα εξαρτήματα (πλακέτες, βάνες κ.ά.) που έχουν τα συστήματα inverter, καθώς και τα προβλήματα που έχουν τα τελευταία στο ασταθές ηλεκτρικό δίκτυο κάποιων περιοχών. 
* Υψηλή αποδοτικότητα και σταθερότητα της συμπίεσης του ψυκτικού μέσου με χρήση τεχνολογίας axial compliant sealing ( αξονική στεγανοποίηση). 
* Απουσία ηλεκτρομαγνητικών διαταραχών: Το σύστημα MDV-D ελαχιστοποιεί τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές αφού η λειτουργία load-unload συμβαίνει μόνο σε μηχανικό επίπεδο. 
* Απλός σχεδιασμός και εγκατάσταση. 
* Μεγάλη γκάμα επιλογής εσωτερικών μονάδων. 
* Εξελιγμένο σύστημα αυτοδιάγνωσης βλαβών. 
* Δυνατότητα εκτεταμένου μήκους σωλήνων και υψομετρικής διαφοράς: 150m max. ισοδύναμου μήκους σωληνώσεων μεταξύ εσωτερικής-εξωτερικής μονάδας. 50m max. υψομετρικής διαφοράς μεταξύ εσωτερικής-εξωτερικής μονάδας. 15m max. υψομετρική διάφορα μεταξύ εσωτερικών μονάδων. o Ενιαία διατομή σωληνώσεων. o Δυνατότητα σύνδεσης κεντρικού χειριστηρίου (1 κεντρικό χειριστήριο ελέγχει μέχρι 64 εσωτερικές μονάδες ανεξαρτήτως εξωτερικών) o Δυνατότητα σύνδεσης με Η/Υ με software διαχείρισης Intelligent Build-in Management System.

ΑΠΟ-technicalreview.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.