Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ξεπούλησε το iPad2!

Περίπου 500.000 κονσόλες την πρώτη κιόλας εβδομάδα


Περίπου 500.000 iPad2 έχει πουλήσει μέχρι στιγμής η Apple έπειτα από το ντεμπούτο της την περασμένη εβδομάδα στο εμπόριο με τα σημεία λιανικής πώλησης να έχουν ξεμείνει από εμπόρευμα, σύμφωνα με τον αναλυτή της εταιρίας Gene Munster, Piper Jaffray.



Οι θυγατρικές εταιρίες της Apple, Target Corp. και Best Buy Co. ξεπούλησαν όλες τις συσκευές, ενώ οι online αγορές από την επίσημη ιστοσελίδα της Apple φτάνουν μέχρι και τον ένα μήνα για παραλαβή της δημοφιλούς κονσόλας από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας της.Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple πούλησε περισσότερες από 300.000 μονάδες μέσα σε μόνο 24 ώρες όταν το πρώτο iPad έκανε την εμφάνισή του τον περασμένο Απρίλιο. Σύμφωνα με την Munster, η Apple αναμένεται να ξεπεράσει τις προβλέψεις της για 5,5 εκατομμύρια ταμπλέτες μέσα στο πρώτο τέταρτο του χρόνου μέχρι το τέλος του μήνα.

Περίπου το 70% των ερωτηθέντων από την Munster αγοράζουν για πρώτη φορά iPad, πράγμα που σημαίνει ότι η Apple επεκτείνει το αγοραστικό της κοινό. Όπως υποστηρίζει ο Trip Chowdhry, αναλυτής της Global Equities Research, κάποια από τα καταστήματα Best Buy ξεπούλησαν το διαθέσιμο εμπόρευμά τους μέσα σε 4 μόλις λεπτά!

Μέχρι και τον Δεκέμβρη η Apple πούλησε 14,8 εκατομμύρια iPad, εισπράττοντας 9,6 δισεκατομμύρια δολάρια από τις πωλήσεις, καθιστώντας την συσκευή ως την πιο εμπορική κονσόλα στην ιστορία των ηλεκτρονικών συσκευών. Το iPad2 αναμένεται να πουλήσει τρεις φορές περισσότερο από το πρώτο iPad.






ΑΠΟ-protothema.gr ΜΕ Πηγή: Bloomberg

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.