Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Σε ποιά θερμοκρασία πρέπει να ρυθμίζω το κλιματιστικό για να έχω καλή απόδοση και υγιεινές συνθήκες;

Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις
Το κλιματιστικό μηχάνημα, που είναι εγκατεστημένο στο δωμάτιό σας, έχει επιλεγεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξασφαλίζει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες άνεσης για το χώρο χειμώνα καλοκαίρι. Η θερμοκρασία του δωματίου θα πρέπει να βρίσκεται μέσα σε κάποια όρια έτσι, ώστε το ανθρώπινο σώμα να μπορεί να προσαρμόζεται εύκολα στις συνθήκες του εξωτερικού περιβάλλοντος. Οι θερμοκρασίες αυτές θα πρέπει να είναι 25-28°C για τη λειτουργία της ψύξης και 20-23°C για τη λειτουργία της θέρμανσης. Ιδιαίτερα εάν στο δωμάτιο έχουμε βρέφη ή μικρά παιδιά, το καλοκαίρι το κλιματιστικό θα πρέπει να το βάζουμε στο ανώτερο όριο δηλαδή στους 28°C.

Όταν ορίζουμε θερμοκρασίες εκτός αυτών των ορίων, δημιουργούμε συνθήκες οι οποίες δεν είναι φιλικές για τον οργανισμό μας. Το αίσθημα της ζέστης ή του ψύχους γίνεται πολύ πιο έντονο αν οι συνθήκες το εσωτερικού χώρου είναι πολύ διαφορετικές από τις συνθήκες του εξωτερικού περιβάλλοντος. Η θερμοκρασιακή διαφορά μεταξύ εσωτερικού χώρου και εξωτερικού περιβάλλοντος θα πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ 10-15°C.

ΠΗΓΗ-inventoraircondition.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.