Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΕΥΚΟΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΛ. KOYZINEΣ

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσης
Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού
Αν η συσκευή δεν εργάζεται καθόλου, ελέγξτε τις συνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος και γκαζιού.

Αν υπάρχουν προβλήματα κατά το μαγείρεμα στο φούρνο, ελέγξτε αν οι σχάρες του φούρνου είναι σε λανθασμένη θέση, είτε πολύ ψηλά είτε πολύ χαμηλά. Για να ενεργοποιήσετε το θερμοστοιχείο ασφαλείας πρέπει να πιέζετε συνεχόμενα το αντίστοιχο κουμπί τουλάχιστον 5/6 δευτερόλεπτα. Διαβάστε προσεχτικά τις ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ σχετικά με την ιδανική θερμοκρασία μαγειρέματος (ψησίματος).

Αν η συσκευή σας τίθεται για πρώτη φορά σε λειτουργία και αναδύονται, καπνός και δυσάρεστες οσμές, αυτό οφείλεται στην τήξη και εξάτμιση των κολλητικών ουσιών που υπάρχουν στην μόνωση της πόρτας της συσκευής καθώς και από την τήξη και εξάτμιση του αντιοξειδωτικού στρώματος των αντιστάσεων, που τίθεται από το εργοστάσιο.
Το φαινόμενο αυτό είναι φυσιολογικό. Εάν διαβάσετε τις ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ, συνίσταται πριν την πρώτη κανονική χρήση, να τεθεί σε λειτουργία ο φούρνος άδειος στη μέγιστη θερμοκρασία για περίπου ½ ώρα με ανοιχτά τα παράθυρα της κουζίνας σας.

Αν οι ηλεκτρικές εστίες παρουσιάζουν προβλήματα οξείδωσης, τότε ανάψτε την εστία κενή χωρίς κάποιο αντικείμενο πάνω, για λίγα λεπτά ώστε να καούν τελείως τα τυχόν υπολείμματα τροφών. Σβήστε την εστία, περιμένετε μέχρι να πέσει η θερμοκρασία της και καθαρίστε την.

Αν το πλατώ ψησίματος των μπριζολών παρουσιάζει ίχνη οξείδωσης, απομακρύνετε τη σκουριά της επιφάνειας με σύρμα ή ψιλό γυαλόχαρτο. Πλύνετε την επιφάνεια με καυτό νερό και απορρυπαντικό για πιάτα. Ξεβγάλτε και στεγνώστε την επιφάνεια προσεχτικά. Περάστε πάνω στην επιφάνεια ένα μαλακό πανί βρεγμένο με ελαιόλαδο. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, όταν θα βγάζετε την ψημένη μπριζόλα και μέχρι να βάλετε την άψητη, θα πρέπει να καθαρίζετε το πλατώ με σκληρό πανί βρεγμένο με ελαιόλαδο.

ΠΗΓΗ:fgeurope.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.