Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Κλιματιστικά Hisense, ανάμεσα στους 10 καλυτέρους κατασκευαστές παγκοσμίως

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσης
Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού
Η Hisense είναι μια πολύ μεγάλη βιομηχανία ηλεκτρικών και  ηλεκτρονικών  προϊόντων, με  3C βιομηχανική δομή και παράγωγη κορυφαίων προϊόντων όπως οικιακές συσκευές, συστήματα επικοινωνίας, τηλεοράσεις,  κλιματιστικές μονάδες, ψυγεία, κινητά τηλέφωνα, ανάπτυξη λογισμικού, εξοπλισμού δικτύου, κλπ.

Με όραμα τον τεχνολογικό προσανατολισμό, η Hisense επικεντρώνεται σε καινοτομική ανάπτυξη προϊόντων, καθώς και στην επιστημονική και αποτελεσματική τεχνολογική καινοτομία του κάθε συστήματος και αυτό την καθιστά  πάντα στην πρώτη γραμμή μεταξύ των υπόλοιπων ανταγωνιστών της Κινέζικης βιομηχανίας.Η Hisense κατατάσσεσαι ανάμεσα στους 10 καλυτέρους  κατασκευαστές  παγκοσμίως όσο αφορά στην καινοτόμο τεχνολογία, ανάπτυξη και έρευνα. Ιδρύθηκε το 1969 και απαριθμεί πλέον 65.000 εργαζόμενους παγκοσμίως.

Στον τομέα του κλιματισμού, το 1997, η Hisense  πρώτη κατασκεύασε κλιματιστικά  με τεχνολογία Ιnverter  εντός της Κίνας . Από τότε κατέχει ηγετική θέση στην αγορά της Κίνας στην τεχνολογία Ιnverter.

Σταθμό αποτελεί η συνένωση των δυνάμεων με την HITACHI στον τομέα των συστημάτων κεντρικού κλιματισμού. Στις 8 Ιανουαρίου του 2003, με συνολική επένδυση  40  εκατομμύριων USD , ιδρύθηκε στο Qingdao της Κίνας η «Hisense-Hitachi Air Conditioning SystemCo, Ltd» μια μεγάλης κλίμακας κοινή επιχείρηση και εργοστάσιο με  κεφάλαια  που επενδύθηκαν από την Hisense Group και την  Hitachi,  με στόχο την εμπορική  ανάπτυξη προϊόντων κλιματισμού εντός της Κινεζικής αγοράς, την κατασκευή προϊόντων ημικεντρικού και κεντρικού κλιματισμού, το marketing, και την εξυπηρέτηση πελατών .  Αποτελεί πλέον την μεγαλύτερη παραγωγική βάση  των συστημάτων  κλιματισμού  Multi-split Inverter που η Hitachi έχει συστήσει εκτός Ιαπωνίας έως τώρα. Κορυφαία προϊόντα της εταιρείας Hisense / Hitachi είναι τα συστήματα SET-FREE Inverter και SET-FREE Mini Inverter  που ανήκουν  στην κατηγορία προϊόντων κεντρικού κλιματισμού, τα οποία υιοθετούν την κορυφαία τεχνολογία και ποιότητα κατασκευής της HITACHI, και πωλούνται σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένης  και της  Ιαπωνίας .

Η Hisense έχει διεθνώς προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής  και  εγκαταστάσεις  διασφάλισης   ποιότητας, συνεχίζει να λανσάρει νέα πρωτοποριακά προϊόντα κλιματισμού με βάση κορυφαίες τεχνολογίες . Κύρια  κατευθυντήρια γραμμή είναι το υψηλό σημείο εκκίνησης, η προώθηση καινοτόμων τεχνολογιών, η υψηλή ποιότητα κατασκευής , το marketing, ο επαγγελματικός σχεδιασμός νέων προϊόντων, με σκοπό να εισάγει πάντα νέες τεχνολογίες στον τομέα  του κλιματισμού  και να δημιουργήσει ένα καλύτερο οικολογικό περιβάλλον για την ανθρωπότητα.

Ας ανακαλύψουμε μαζί νέα σύνορα και ας κάνουμε τον κόσμο λίγο μεγαλύτερο σήμερα. Έχουμε ήδη ξεκλειδώσει την πόρτα σε μια νέα εποχή. Τώρα, είναι η επιλογή σας να την διαβείτε. Αποφασίστε Hisense.

ΑΠΟ:hisense.com.grΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.