Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

DAIKIN ALTHERMA. Θέρμανση και κλιματισμός νέας κατοικίας

Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσης
ΘΕΛΕΤΕ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Ή ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙ;

Οι αντλίες θερμότητας της Daikin δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα όλο το χρόνο, παρέχοντας άμεσα ζεστασιά το χειμώνα και δροσιά το καλοκαίρι με αποδοτικό κόστος λειτουργίας. Είναι, συνεπώς, η ιδανική απάντηση για τα σύγχρονα σπίτια.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσης
Η Daikin παρέχει συστήματα υψηλής ενεργειακής απόδοσης χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες inverter και αντλίας θερμότητας, έτσι ώστε να έχετε:
Εξοικονόμηση ενέργειας και λιγότερες εκπομπές CO2
Χρήση ανανεώσιμης ενέργειας μέσα στο σπίτι σας

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΨΥΞΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΕΣΗ

Δημιουργήστε το ιδανικό περιβάλλον μέσα στο σπίτι σας με ένα ενεργειακά αποδοτικό σύστημα που παρέχει πλήρη κλιματιστικό έλεγχο: θέρμανση και ψύξη, που μπορούν να συνδυαστούν με εξαερισμό καθαρού αέρα και εφύγρανση.

ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΕΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΑΘΟΡΥΒΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσης
Μια μεγάλη γκάμα βραβευμένες και καλαίσθητες μονάδες - επίτοιχες, επιδαπέδιες και χωνευτές μονάδες οροφής - που θα ταιριάξουν απόλυτα στη διαρρύθμιση του σπιτιού σας. Τα σπονδυλωτά συστήματα Split και Multi Split της Daikin είναι τόσο αθόρυβα που σχεδόν δεν θα αντιλαμβάνεστε ότι λειτουργούν, δημιουργώντας έτσι τις ιδανικές συνθήκες διαβίωσης.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

Δημιουργήστε την ιδανική ατμόσφαιρα σε όλο σας το σπίτι, όλο το 24ωρο, ρυθμίζοντας τη θέρμανση, την ψύξη, την υγρασία και τον εξαερισμό με καθαρό αέρα αυτόνομα σε κάθε δωμάτιο από το τηλεχειριστήριο, το PC ή τηλέφωνο smartphone.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟ DAIKIN ALTHERMA MONOBLOC ΧΑΜΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ
Το Daikin Altherma monobloc χαμηλών θερμοκρασιών είναι μια επιλογή υψηλής απόδοσης και εξοικονόμησης χώρου, διότι αποτελείται από μόνο από μία εξωτερική μονάδα, χωρίς να απαιτείται εσωτερική μονάδα. Το μόνο που χρειάζεται να υπάρχει στο εσωτερικό είναι ένας λέβητας ζεστού νερού χρήσης. Εν τούτοις προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό χρήσης με υψηλή ενεργειακή απόδοση.

ΕΝΑ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Ιδανικό για ανακαινίσεις και νεόδμητα σπίτια υψηλής ενεργειακής απόδοσης, το Daikin Altherma monobloc χαμηλών θερμοκρασιών μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, καλοριφέρ χαμηλών θερμοκρασιών και μονάδες fan coil. Μπορείτε συνεπώς να δημιουργήσετε ένα ευέλικτο, αλλά και χαμηλών ενεργειακών απαιτήσεων σύστημα θέρμανσης, που παρέχει βέλτιστη απόδοση με ελάχιστο λειτουργικό κόστος.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Η αυτόνομη εξωτερική μονάδα εγκαθίσταται εύκολα, διότι περιέχει όλα τα υδραυλικά μέρη στο εσωτερικό της και απαιτεί μόνο τη σύνδεση των σωλήνων νερού από την εξωτερική μονάδα στο εσωτερικό κύκλωμα θέρμανσης. Επομένως δεν υπάρχει επαφή με το ψυκτικό μέσο. Επιπλέον, η συντήρηση γίνεται εύκολα χάρη στην αντιπαγετική προστασία της εξωτερικής μονάδας, για εγγυημένη λειτουργία σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος.


Σύνδεση με ηλιακούς συλλέκτες
Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσης
Για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία, μπορεί να γίνει σύνδεση με ηλιακούς συλλέκτες, που θα παρέχουν σχεδόν τη μισή ενέργεια που απαιτείται για ζεστό νερό χρήσης όλο το έτος.

Eco-label
Η ευρωπαϊκή σήμανση Eco-label δηλώνει προϊόντα και υπηρεσίες με υψηλή περιβαλλοντική απόδοση, τα οποία είναι πιστοποιημένα από ανεξάρτητη αρχή ότι πληρούν τα περιβαλλοντικά κριτήρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εύκολη εγκατάσταση
Εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση: η εξωτερική μονάδα περιέχει όλα τα υδραυλικά εξαρτήματα και διαθέτει μόνο συνδέσεις σωλήνων νερού με προστασία από τον παγετό.

ΠΗΓΗ:daikin.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.