Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Tι πρέπει να έχει ένα κλιματιστικό

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσης
Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού
Υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να έχει απαραιτήτως ένα κλιματιστικό.Με οδηγό αυτά θα αγοράσετε το καλύτερο στην καλύτερη τιμή.Μην ακούτε τα πολλά λόγια των πωλητών.Και βεβαίως μην αγοράζετε κλιματιστικό με γνώμονα το μάρκετιγκ και τις τηλεοπτικές διαφημίσεις. Δώστε προσοχή...

1. Προσέχουμε πάνω στο προϊόν να υπάρχει η σήμανση CE, που σημαίνει ότι ο κατασκευαστής του δηλώνει ότι αυτό έχει παραχθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις ασφάλειας των ευρωπαϊκών προτύπων.

2. Ελέγχουμε αν υπάρχει πινακίδα πάνω στο προϊόν που να φέρει τα στοιχεία του κατασκευαστή (επωνυμία τουλάχιστον), τον τύπο του προϊόντος, τα τεχνικά χαρακτηριστικά λειτουργίας του όπως τάση, ισχύ, τύπο ρεύματος τροφοδοσίας.
3. Εξετάζουμε αν το προϊόν συνοδεύεται από οδηγίες χρήσης και προφύλαξης στα ελληνικά και συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας.
4. Όσον αφορά τα κλιματιστικά, αυτά θα πρέπει να φέρουν ετικέτα ενεργειακής σήμανσης, η οποία παρέχει πληροφορίες σχετικά με την ενέργεια που καταναλώνει η συσκευή, τη γενική κατάταξή της με βάση την ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ σε κλίμακα από το Α (πλέον ενεργειακά αποδοτική τάξη) έως το G (λιγότερο ενεργειακά αποδοτική). Θυμόμαστε πάντα ότι μπορούμε να συγκρίνουμε διαφορετικούς τύπους συσκευών πριν την τελική επιλογή αγοράς, χρησιμοποιώντας την κλίμακα από το Α έως το G.
5. Φροντίζουμε να εφαρμόζουμε πιστά τις οδηγίες του κατασκευαστή για την τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση του κλιματιστικού μας.
6. Εξετάστε τη χρήση κάνει το κάθε φίλτρο που σας λένε πως έχει το μηχάνημα.Αν για παράδειγμα δεν έχετε ζώο για ποιό λόγο να αγοράσετε κλιματιστικό που να το έχει.
7. Όταν σας λένε πως είναι αθόρυβο εξετάστε τα dB που αναγράφει και ρωτήστε τον υπάλληλο περισσότερα.
8. Να επιμείνετε στο "οικονομική λειτουργία".Να σας πούνε λεπτομέρειες και συγκεκριμένα πράγματα.
Τα λέμε αυτά γιατί τα φίλτρα,οι αισθητήρες,η αθόρυβη λειτουργία, η οικονομία είναι πράγματα στα οποία χτίζουν την εικόνα τους οι εταιρείες για να πουλάνε.Και βεβαίως αυτά είναι που ανεβάζουν την τελική τιμή ενός κλιματιστικού.


ΠΗΓΗ:syskeves.gr





Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήσατε μαζί μας στα ακόλουθα τηλ.: 210 2114229 - 215 5405367 - 6977209637. 



Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.