Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Νέα σειρά κλιματιστικών δαπέδου από την Hitachi


Η ιαπωνική εταιρία παρουσίασε μια νέα σειρά ελκυστικών σχεδιαστικά κλιματιστικών μηχανημάτων δαπέδου, προσφέροντας μια εναλλακτική από άποψη σχεδιασμού επιλογή.

Η σειρά αποτελείται από τρία μοντέλα που διαφέρουν ως προς την ισχύ τους. Το RAF-25FX8 ανήκει στην κατηγορία των 9000 BTU, το RAF-35FX8 στα 12000 BTU και το RAF-50FX8 στα 17000 BTU.

Οι διαστάσεις είναι (YxΠxB) 59.0 x 75.0 x 21.5, ενώ η ενεργειακή απόδοση Α/Α (ψύξη/θέρμανση) σε όλες τις περιπτώσεις. Οι διαθέσιμοι χρωματικοί συνδυασμοί είναι δύο: μπεζ-σοκολά και ασημί-λευκό.

Αν αφαιρεθεί η βάση, τα μηχανήματα μπορούν να τοποθετηθούν και χαμηλά στον τοίχο, αν και φαντάζεται κανείς πως κάτι τέτοιο είναι λιγότερο πρακτικό.

Αξιοσημείωτα είναι τα χαμηλά επίπεδα θορύβου, καθώς υπό συνθήκες μπορούν να πέσουν ως τα 20db. Η εξωτερική μονάδα είναι βέβαια πιο θορυβώδης, αλλά και πάλι στο χαμηλό όριο της κατηγορίας.

Φυσικά, τα εν λόγω μηχανήματα διαθέτουν τεχνολογία DC Inverter, που προσφέρει μεγαλύτερη οικονομία, ποιοτικότερη ψύξη και αθόρυβη λειτουργία.

Στο επίπεδο του φιλτραρίσματος του αέρα συναντάμε:

Προστασία Nano Titanium που διαλύει τις οσμές που διαπερνούν το φίλτρο ώστε η ατμόσφαιρα του χώρου να διατηρείται συνεχώς φρέσκια και καθαρή.
• Plasma Ion, δηλαδή ένα ηλεκτρόδιο plasma που παράγει αρνητικά φορτισμένα ιόντα που μαγνητίζουν τη σκόνη, τα μόρια των βακτηριδίων και τις οσμές.
Ανοξείδωτο προ-φίλτρο, που αντικαθιστά το συμβατικό ακρυλικό φίλτρο και καθαρίζεται εύκολα με μια απλή κίνηση.

Βέβαια, αυτά είναι χαρακτηριστικά που συναντάμε και σε μοντέλα τοίχου της Hitachi. Ας σημειωθεί πάντως πως οι συσκευές αυτές κατασκευάζονται στην Ιαπωνία.

Τα όχι και τόσο καλά νέα σχετίζονται βέβαια με το κόστος. Ως είθισται, η διαφορετικότητα και ο ξεχωριστός σχεδιασμός τιμολογούνται κάπως παραπάνω. Έτσι, τα τρία μοντέλα κοστίζουν αντίστοιχα 1669.00, 1764.00 και 2185.00 ευρώ.




ΠΗΓΗ:syskeves.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.