Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Η τιμή πετρελαίου, φυσικού αερίου και ρεύματος

Επειδή πολλοί μας ρωτάτε για την τιμή στο πετρέλαιο, η στο φυσικό αέριο, η στο ρεύμα.Απαντάμε πως η τιμή του πετρελαίου χωρίς καμμιά περενέργεια στην περιοχή (πολεμική εμπλοκή στο Ιράν) θα είναι...φυσιολογικά αυξημένη.

Δηλαδή μετά την εξίσωση των φόρων που θα ισχύσει απο του χρόνου τον Οκτώβριο η τιμή πετρελαίου σύμφωνα με τους ανθρώπους του κλάδου θα ξεκινάει αγια την θέρμανση απο το 1,40 και όσο ...πάει.Σε περίπτωση εμπλοκής του Ιράν και επειδή εισάγουμε πετρέλαιο απο εκεί θα βρεθεί η δικαιολογία και η τιμή θα εξακοντισθεί...στα ύψη.Υπενθυμίζουμε πως τα συμβόλαια κλείνονται τουλάχιστον ένα χρόνο πρίν με τις τότε τιμές.
Το φυσικό αέριο και αυτό θα αυξηθεί αλλά θα έχει μία διαφορά γύρω στο 15% απο το πετρέλαιο.Δηλαδή θα είναι φθηνότερο κατά 15% απο το πετρέλαιο.
Το οικιακό ρεύμα πέραν των επιβαρύνσεων για αλλότρια (σπίτια, έκτακτες εισφορές κλπ) θα είναι και αυτό αυξημένο.Άρα η εναλλακτική λύση είναι οι εναλλακτικοί πάροχοι ρεύματος. Ένα τιμολόγιο κατανάλωσης της ΔΕΗ σε εναλλακτικό πάροχο είναι φθηνότερο γύρω στο 15%.Προσοχή χρειάζεται για το επίπεδο κατανάλωσης.Είναι μικρή, μεσαία,η μεγάλη; Με αυτό τον μπούσουλα και μετά με την αξία της κιλοβατώρας θα οδηγηθείτε στο καλύτερο αποτέλεσμα.


ΠΗΓΗ:syskeves.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.