Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΦΩΤΙΣTIKA ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


photo1 g5
ΦΩΤΙΣTIKA ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Μία πλήρης γκάμα για να επιλέξετε το φωτιστικό ασφαλείας για κάθε τύπο εγκατάστασης. Η Legrand διαθέτει φωτιστικά ασφαλείας 6W και 8W κατάλληλα για εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους, συμβατικά ή υψηλής αισθητικής, ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου σας, με εναλλακτικές δυνατότητες εγκατάστασης.





Kickspot
Τα φωτιστικά ασφαλείας Kickspot διακρίνονται για την λειτουργικότητα και την υψηλή τους αισθητική καθώς προσαρμόζονται σαν σποτ στην οροφή και ενσωματώνονται διακριτικά στο χώρο.
Με LEDs για χαμηλή κατανάλωση και λειτουργία auto-test
KICKSPOT
G5
Eπιλέξτε φωτιστικά ασφαλείας G5 και επιλέξτε ασφάλεια και υψηλή αισθητική! Με μοντέρνο design, μικρού πάχους και εναλλακτικούς τρόπους τοποθέτησης, προσαρμόζονται διακριτικά σε κάθε χώρο! Σας δίνουν 5 δυνατότητες τοποθέτησης: επίτοιχα, ημιεντιχισμένα, πλήρως εντοιχισμένα, με βραχίονα από την οροφή ή τον τοίχο. Τα πλαίσια ημιεντοιχισμού και εντοιχισμού διατίθενται σε 3 διαφορετικούς χρωματισμούς: λευκό,αλουμίνιο και bronze.

1. Επίτοιχη τοποθέτηση
2. Ημιεντοιχισμένη τοποθέτηση
3. Πλήρως εντοιχισμένη τοποθέτηση
4. Στήριξη στον τοίχο με βραχίονα
5. Στήριξη στην οροφή με βραχίονα ή πρισματικό κάλυμμα
G5

L31
Αυτόνομα φωτιστικά ασφαλείας 6 W. Η μόνη σειρά φωτιστικών ασφαλείας που συνδυάζει 3 διαφορετικές φόρμες καλύμματος για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στο χώρο σας. Μη συνεχούς και διπλής λειτουργίας. Διαθέτουν λειτουργία auto-test.

1. Παραλληλόγραμμο κάλυμμα
2. Στρογγυλό κάλυμμα
3. Τετράγωνο κάλυμμα
l31

U21NEWΑυτόνομα φωτιστικά ασφαλείας φθορισμού 6 W. Μη συνεχούς λειτουργίας. Διαθέτουν πλαίσιο χωνευτής τοποθέτησης σε γυψοσανίδα και κουτί χωνευτής τοποθέτησης για τοίχο.

U21
Β55 / Β65
Αυτόνομα φωτιστικά ασφαλείας6 W στεγανά, μεIP 55 και IP 65 αντίστοιχα.Μη συνεχούς και διπλής λειτουργίας.
Τα Β65 διαθέτουν λειτουργία auto-test
B55
PHOTO1 lipso
ΦΩΤΙΣTIKA ΟΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Φωτιστικά όδευσης και ασφαλείας με LEDs, ο τέλειος συνδυασμός υψηλής αισθητικής και ασφάλειας. Φωτιστικά σε στυλ σποτ που γίνονται φωτιστικά ασφαλείας μόνο σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Με πρωτοποριακή τεχνολογία, μεγάλη χρωματική γκάμα και επιλογή φωτισμού (μπροστά ή περιφερειακά) αποτελούν μία καινοτόμα επιλογή που σας εξασφαλίζει ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση.
Lipso
Διατίθενται σε 5 χρωματισμούς (μπλε, λευκό, κόκκινο, πράσινο, κίτρινο), αλλά στη διακοπή ρεύματος όλα φωτίζουν όπως το λευκό. Μπορείτε να κάνετε διακοσμητικές παρεμβάσεις στο χώρο της σκάλας, του σαλονιού και να έχετε ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα που σας παρέχει και ασφάλεια.
1. Φωτισμός περιφερειακά
2. Φωτισμός μπροστά
LIPSO

photo1 celiane1
ΦΩΤΙΣTIKA ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΔΙΑΚΟΠΤΗ
Φωτιστικά ασφαλείας που έχουν το μέγεθος ενός διακόπτη και εξασφαλίζουν ομοιόμορφη αισθητική με του υπόλοιπους διακόπτες του σπιτιού. Φωτίζουν σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ενώ ταυτόχρονα μπορούν να αποσπαστούν από τη βάση τους και να λειτουργήσουν σαν φακός. Ιδανικά τοποθετούνται σε σκάλες, διαδρόμους ή έξω από τα υπνοδωμάτια.
1. Φωτεινός διακόπτης ένδειξης εμποδίων Celiane
Διατίθεται σε όλα τα χρώματα της σειράς Celiane (δεν αποσπάται).
2. Φωτιστικό ασφαλείας και φακός Celiane
Διατίθεται σε όλα τα χρώματα της σειράς Celiane.
3. Φωτιστικό ασφαλείας και φακός Galea Life
Διατίθεται σε όλα τα χρώματα της σειράς Galea Life.
Ddiakoptis

ΠΗΓΗ:egrand.com.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.