Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Προεγκατάσταση σωληνώσεων κλιματισμού τύπου VRV, VRF, SET-FREE, MULTI SYSTEM & SPLIT

Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσης
Εξειδικευόμαστε στο να κάνουμε εγκαταστάσεις σωληνώσεων κλιματισμού σε νεόδμητα ακίνητα η σε ακίνητα που γίνετε ανακαίνιση.

Τι είναι η προεγκατάσταση σωληνώσεων κλιματισμού.

Η προεγκατάσταση σωληνώσεων κλιματισμού γίνετε πριν τοποθετήσουμε τα κλιματιστικά. Δηλαδή κάνουμε έτοιμη την υποδομή ώστε να τοποθετηθούν εύκολα, γρήγορα, καλαίσθητα και πολύ καθαρά το κλιματιστικό - χωρίς να λερωθεί ο χορός -  και το σπουδαιότερο είναι
ότι μπορούμε να το τοποθετήσουμε στην καλύτερη θέση ώστε να μην μας ενοχλεί κατά την διάρκεια τις λειτουργίας του η ακόμα και στη διακόσμηση του χορού μας - μπορεί να τοποθετηθεί κάπου ώστε να είναι πολύ διακριτικό και να λειτουργεί σωστά.

Η προεγκατάσταση σωληνώσεων κλιματισμού γίνετε πριν τοποθετήσουμε τα κλιματιστικά. Δηλαδή κάνουμε έτοιμη την υποδομή ώστε να τοποθετηθούν εύκολα, γρήγορα, καλαίσθητα και πολύ καθαρά - χωρίς να λερωθεί ο χορός - το κλιματιστικό και το σπουδαιότερο στην καλύτερη θέση ώστε να μην μας ενοχλεί κατά την λειτουργία του.

Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσης
- Τοποθετούμε ειδικά κουτιά προεγκατάστασης σωληνώσεων κλιματιστικών μηχανημάτων κλπ. Με δυνατότητα ένωσης απ'ευθείας του σωλήνα αποχέτευσης πάνω τους και ενσωματωμένο σκαφάκι αποστράγγισης. Δίνουν πλέον τη δυνατότητα στον εγκαταστάτη να προσφέρει οργανωμένη προεγκατάσταση σωληνώσεων με απόλυτα εξαιρετικό φινίρισμα και τελικό αποτέλεσμα που κρύβει τέλεια τις σωλήνες εάν δεν εγκατασταθεί άμεσα το κλιματιστικό στο κτίριο, αλλά και επαγγελματική αντιμετώπιση της υγρασίας του με δυνατότητα γρήγορου και αποτελεσματικού  ελέγχου της στεγανότητας της αποχετέυσεως από το στάδιο του τούβλου ακόμα!!!

- Γιατί να κάνετε προεγκατάσταση σωληνώσεων κλιματισμού;
Μπορείτε να κάνετε εγκατάσταση σωληνώσεων κλιματισμού όταν το ακίνητο είναι σε φάση ανοικοδόμησης η όταν κάνετε ανακαίνιση, και εφόσον έχετε επιλέξει τη θέση που θα τοποθετηθούν τα κλιματιστικά, για να τα τοποθετήσετε αργότερα, ανώδυνα - χωρίς ταλαιπωρία – καλαίσθητα και καθαρά χωρίς να λερωθεί καθόλου ο χώρος, αφού η σωληνώσεις του κλιματιστικού θα  υπάρχουν στο τοίχο και δεν θα φαίνονται καθόλου στο σπίτι, - όπως η ηλεκτρολογικές εγκατάστασης.

- Έτσι μπορούμε να τοποθετήσουμε το κλιματιστικό μας στο ιδανικό σημείο για την σωστή  λειτουργία στο χώρο, - γιατί όταν καλούμαστε να τοποθετήσουμε το κλιματιστικό αφού έχει ολοκληρωθεί το σπίτι ή το γραφείο ή το κατάστημα, μπαίνουμε στην διαδικασία να το τοποθετήσουμε όπου βολεύει ώστε να μην φαίνεται άσκημα η σωλήνα κλπ., παραμερίζοντας έτσι τι ιδέα τις σωστής τοποθετήσεις στο ιδανικό σημείο για την σωστή λειτουργία του κλιματιστικού στο χώρο.
- Με την προεγκατάσταση σωληνώσεων μπορείτε να τοποθετήσετε την εξωτερική μονάδα σε τέτοιο σημείο ώστε να μην σας ενοχλεί στην αισθητική της εξωτερικής εμφανίσεις του κτιρίου και να μην φαίνονται η σωληνώσεις αφού θα είναι μέσα στον τοίχο, όπως η ηλεκτρολογικές εγκατάστασης, απλός θα περιμένουν να τοποθετήσετε τις κλιματιστικές μονάδες.

- Με την προεγκατάσταση σωληνώσεων κλιματισμού πετυχαίνουμε τέλεια εγκατάσταση κλιματιστικού.

- Με την προεγκατάσταση σωληνώσεων κλιματισμού μπορούμε να μαζέψουμε σε ένα σημείο τις σωληνώσεις από πολλά εσωτερικά μηχανήματα και να τοποθετήσουμε  ένα κλιματιστικό τύπου VRV, VRF, SET-FREE, MULTI SYSTEM & SPLIT δηλαδή ένα εξωτερικό μηχάνημα με πολλά εσωτερικά μηχανήματα.



ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.