Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Για ιδανική φόρτιση χωρίς περιττά καλώδια


Η ΑΒΒ συνεχίζει να καινοτομεί και να βρίσκεται δίπλα στον τελικό καταναλωτή και τις εξελισσόμενες ανάγκες του προσφέροντας λύσεις φόρτισης για κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας.
Πρίζες σούκο με ενσωματωμένο USB ή με καλώδιο micro-USB, διπλές πρίζες USB για συσκευές μεγαλύτερης ισχύος (tablet κ.ά.), ABB i-dock για φόρτιση i-Phone (έως και 4ης γενιάς) και i-Pad* καθώς και κλασικές απλές πρίζες, όλες συμβατές με το μεγάλο εύρος των σειρών διακοπτών φωτισμού της ΑΒΒ σε πολλά διαθέσιμα χρώματα.
Η φόρτιση οποιασδήποτε σύγχρονης ηλεκτρονικής συσκευής γίνεται μια εύκολη και άνετη υπόθεση σε οποιοδήποτε σταθερό μέρος μέσα στο σπίτι ή κάθε άλλο χώρο.


Λύσεις φόρτισης από την ΑΒΒ



Πρίζα σούκο USB. Δύο σε ένα

Νέα πρίζα σούκο με ενσωματωμένη θύρα USB. Αντικαθιστώντας οποιαδήποτε κοινή πρίζα, υπάρχει ταυτόχρονα δυνατότητα φόρτισης μέσω καλωδίου USB οποιασδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής αλλά και κανονική χρήση της πρίζας σούκο.




Φορτιστής micro-USB

Άνεση και ευκολία. Φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών χωρίς τη χρήση άλλου καλωδίου. Διαθέτει αντιολισθητική βάση για στήριξη του κινητού τηλεφώνου ή της συσκευής που φορτίζει.











Διπλή πρίζα USB

Πρίζα μεγαλύτερης ισχύος κατάλληλη για τη φόρτιση μεγαλύτερων συσκευών όπως tablet . Μπορεί να φορτίσει ταυτόχρονα δύο κινητά τηλέφωνα, δύο κάμερες ή και παρόμοιες συσκευές.





i-dock (για φόρτιση iPhone & iPod)

Εύκολη σύνδεση χωρίς καλώδια για τη φόρτιση συσκευών iPhone & iPod.












Πρίζα σούκο απλή







* τα iPhone και iPod είναι καταχωρημένα εμπορικά σήματα της Apple Inc. 
ΠΗΓΗ:abb.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.