Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Διακόπτης Διαφυγής Έντασης με αυτόματη επαναφορά!

Τα διαφορικά ρελέ διαφυγής έχουν σχεδιαστεί ώστε να προστατεύσουν τον άνθρωπο από τις έμμεσες επαφές με το ηλεκτρικό ρεύμα και να συνεισφέρουν ως συμπληρωματικό μέσο στην προστασία των συσκευών.Eίναι έτσι κατασκευασμένα ώστε να μπορούν να αντιλαμβάνονται το ρεύμα σφάλματος (διαρροή) που εμφανίζεται στο κύκλωμα που προστατεύουν. Τα ρεύματα διαρροής μπορούν να δημιουργήσουν συνθήκες υψηλού κινδύνου οπότε, πρέπει να μηδενίζονται σε κατάλληλο χρόνο πριν μπορέσουν να προξενήσουν βλάβες.

Το κυριότερο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου ρελέ διαφυγής είναι οτι μπορεί να κάνει αυτόματη επαναφορά του κυκλώματος σε περίπτωση παροδικών σφαλμάτων. (πχ. υπερτάσεις που οφείλονται σε κεραυνούς). 




Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
  • Ελαχιστός χρόνος μεταξύ δύο επαναφορών:3min
  • Προσπάθειες αυτόματης επαναφοράς : 3
  • Oνομαστική Ένταση : 40Α & 63Α
  • Ονομαστικό ρεύμα διαφυγής : 30mA
  • Διπολικό, τύπου Α 240V/50Hz

ΠΗΓΗ:hagerhellas.gr



ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.