Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Energa- Hellas Power: Διευκρινίσεις για το τέλος ακινήτων

Διευκρινίσεις για τους πελάτες των εταιριών Energa και Hellas Power που είχαν εξοφλήσει τους λογαριασμούς ρεύματος με το τέλος ακινήτων δίνουν οι δύο εταιρίες, με σημερινή ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν:

    - Η εταιρεία ΚΕΝΤΩΡ Εμπόριο Λιανικής Ηλεκτρικής Ενέργειας (πρώην ENERGA Εμπόριο Λιανικής Ηλεκτρινής Ενέργειας) κατέβαλε 13 εκατ. ευρώ για την πληρωμή του Ειδικού Τέλους Ακινήτων. Το ποσό αφορούσε την απόδοση του α΄μέρους της πρώτης δόσης. Τα υπόλοιπα 11 εκατ. ευρώ θα αποδοθούν μέσα στο Φεβρουάριο 2012, όπως προβλέπεται βάσει της σχετικής υπουργικής απόφασης.


    -Η εταιρεία ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ (πρώην Hellas Power) δεν έχει ακόμα αποδώσει το σχετικό ποσό, καθώς έχει ακόμα δεσμευμένους τους λογαριασμούς της από το Ελληνικό Δημόσιο, «εντελώς καταχρηστικά και μετά από καταγγελίες συγκεκριμένου φορέα».

    -Οι πελάτες που έχουν καταβάλλει τα σχετικά ποσά μέσω των λογαριασμών ρεύματος των εταιρειών ENERGA και HELLAS POWER, θα πρέπει να προσκομίζουν το σχετικό αποδεικτικό πληρωμής της α΄δόσης, ώστε να αποφεύγουν τα οποιαδήποτε προβλήματα με τις αρμόδιες ΔΟΥ. Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης δεν έχει το σχετικό αποδεικτικό πληρωμής μπορεί να καλέσει τα Τμήματα Εξυπηρέτησης Πελατών των δυο εταιρειών, ώστε να τους εκδοθούν οι σχετικές βεβαιώσεις καταβολής του Ειδικού Τέλους Ακινήτων, τις οποίες μπορούν να προσκομίσουν στη ΔΟΥ ως αποδεικτικά πληρωμής.

    Για περισσότερες πληροφορίες οι πελάτες της ENERGA μπορούν να απευθύνονται στο 18383 και της HELLAS POWER στο 18211.















Πηγή: Express.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.