Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Έρχονται κι άλλες αυξήσεις της ΔΕΗ

«Ηλεκτροπληξία» αναμένεται να προκαλέσουν οι νέες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ που προβλέπει το νέο Μνημόνιο και θα τεθούν σε εφαρμογή από το δεύτερο τρίμηνο του έτους.


Ωστόσο, από τα νέα αυτά δεδομένα που θα «γονατίσουν» περισσότερο τους Έλληνες, οι τσέπες των οποίων ήδη έχουν αδειάσει εξαιρούνται οι ευπαθείς ομάδες καταναλωτών.
Με τις νέες αυξήσεις οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος για οικιακούς καταναλωτές και επιχειρήσεις που σημειώνονται χαμηλές τάσεις θα διαμορφώνονται ελεύθερα στην αγορά.
«Δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη αύξηση»
Την δέσμευσή του ότι δεν θα υπάρξει άλλη αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ το 2011 είχε εκφράσει πολύ πρόσφατα ο υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα περί ενδεχόμενης νέας αναπροσαρμογής των τιμών. Μάλιστα, την ίδια στιγμή ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Αρθούρος Ζερβός άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο και νέας αύξησης στα τιμολόγια, από τον ερχόμενο Ιούλιο.



ΠΗΓΗ-newsbomb.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.