Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Οικιακές συσκευές. Κλιματιστικά Hitachi


H Hitachi είναι μία πρωτοπόρος εταιρεία στην τεχνολογία κλιματισμού με σημαντικές επενδύσεις στην έρευνα και στην ανάπτυξη, γεγονός που της έχει χαρίσει πολλές “παγκόσμιες πρωτιές” με την πάροδο του χρόνου. Στην Ελληνική αγορά η Hitachi διαθέτει 4 σειρές κλιματιστικών μονάδων.
Η βασική σειρά κλιματισμού BIGFLOW διαθέτει 4 μοντέλα από 9000 Btu/h έως 24.000 Btu/h με προηγμένη σχεδίαση των εσωτερικών μονάδων και υψηλές αποδόσεις με χαμηλό θόρυβο.
H σειρά SUMMIT περιλαμβάνει τα κλιματιστικά τεχνολογίας ALL DC Inverter με βασική καινοτομία που προσέφερε η Hitachi τη μετατροπή του εναλλασσόμενου ρεύματος σε συνεχές, στο συμπιεστή αλλά και σε υπόλοιπα μέρη του κλιματιστικού. Η σειρά διαθέτει 6 μοντέλα από 9000 BTU/h έως 33.000 BTU/h με εξαιρετική αθόρυβη λειτουργία, μοντέρνο σχεδιασμό και λειτουργία ακόμα και στους -15°C.
Χαρακτηριστική είναι η σειρά Air-Exchanger (9000 BTU/h & 12.000 BTU/h) που ενσωματώνει την τεχνολογία ALL DC Inverter της HITACHI και επιπρόσθετα είναι εφοδιασμένα με το σύστημα εξαγωγής και εισαγωγής αέρα, μια παγκόσμια πρωτοπορία της HITACHI. Με την τεχνολογία Air Exchanger ο αέρας που βρίσκεται σ’ ένα κλειστό χώρο εξάγεται στο περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα εισάγεται φρέσκος αέρας από το περιβάλλον μέσα από ένα φίλτρο Nano Titanium για βελτίωση της ποιότητάς του.
Τέλος η σειρά κλιματιστικών CUT OUT Inverter της HITACHI, τεχνολογίας ΑLL DC Inverter,χαρίζει ένα ξεχωριστό στυλ εμφάνισης, με το ιδιαίτερο σχεδιαστικό στυλ τους σε δύο διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων των πάνελ: Λευκό-ασημί και μπεζ-σοκολά. Η σειρά CUT-OUT διαθέτει 3 μοντέλα τοίχου από 9000 Btu/h έως 18.000 Btu/h και 2 μοντέλα δαπέδου 9000 Btu/h και 12.000 Btu/h.



ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.