Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Στη ΡΑΕ η πρόταση αυξήσεων για τα τιμολόγια της ΔΕΗ


Τις τελικές αποφάσεις για τις αυξήσεις στα τιμολόγια τις παίρνει το υπουργείο δήλωσε στην ΝΕΤ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΕΗ, Κ. Στεργιώτης.
Aυξήσεις στα τιμολόγια ηλεκτρισμού, που θα οδηγήσουν σε επιβάρυνση των καταναλωτών από 10 έως 15 ευρώ το μήνα ανάλογα με την κλίμακα ζητά η ΔΕΗ για το 2013.
Σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει η ολομέλεια της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας για να γνωμοδοτήσει επί των αυξήσεων. Νωρίτερα πάντως μιλώντας στην ΝΕΤ FM, o εκπρόσωπος Τύπου της ΔΕΗ, σημείωσε ότι τις τελικές αποφάσεις για τις αυξήσεις στα τιμολόγια τις παίρνει το υπουργείο. 
Ο κ. Στεργιώτης διέψευσε σημερινά δημοσιεύματα, τονίζοντας ότι τα όσα γράφονται περί αυξήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Η ΔΕΗ, διευκρίνισε, υπέβαλε, ως όφειλε, τα κοστολογικά της στοιχεία στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας που είναι ανεξάρτητη αρχή και γνωμοδοτεί στην πολιτεία.

Πάντως όπως ανέφερε «είναι άλλο τα κοστολογικά στοιχεία, και άλλο οι αποφάσεις της πολιτείας» και συμπλήρωσε ότι η πολιτεία σχεδιάζει να διευρύνει τα κριτήρια για την ένταξη στο κοινωνικό τιμολόγιο.



ΠΗΓΗ:ert.gr



Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήσατε μαζί μας στα ακόλουθα τηλ.: 210 2114229 - 215 5405367 - 6977209637. 

Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.