Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

 Τα δικαιολογητικά τα οποια χρειάζονται για την αλλαγή του ονόματος στο λογαριασμό τις ΔΕΗ είναι:

1- Ένας λογαριασμός τις ΔΕΗ
2- Την αστυνομική ταυτότητα του ατόμου που θα βγει ο λογαριασμός
3- Αποδεικτικό του ΑΦΜ του ατόμου που θα βγει ο λογαριασμός
4- Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου ( ΥΔΕ )

5- Αντίγραφο του συμβολαίου ή μισθωτήριο του ακινήτου

 Τα ίδια δικαιολογητικά χρειάζονται και για την επανασύνδεση του ρεύματος, αφού έχετε πρώτα εξόφληση και το τελευταίο λογαριασμό ή - έχετε κάνει κάποια ρύθμιση με την ΔΕΗ -.

- Ο λογαριασμός τις ΔΕΗ πρέπει να βγει στο όνομα του καταναλωτή.
Όταν το ακίνητο το νοικιάζουμε τότε ο λογαριασμός πρέπει να βγει στο όνομα του ενοικιαστή.

- Ζητήστε πάντα να βάζετε και νυχτερινό όταν βγάζετε ένα πιστοποιητικό.
Όταν ζητήσετε νυχτερινό ο ηλεκτρολόγος θα πρέπει να σας ρίξει μια γραμμή με ένα καλώδιο από το ρολοι τις ΔΕΗ έως το  ηλεκτρολογικό πινακα - εάν δεν υπάρχει -.

- Ο πινακας απαραίτητα πρέπει να έχει και ρελέ διαρροής
 Εάν δεν υπάρχει τότε ζητήστε από τον ηλεκτρολόγο να σας τοποθέτηση ένα ρελέ διαρροής οπωσδήποτε και για την δική σας ασφάλεια και για νάνε έγκυρο το πιστοποιητικό.

- Ζητήστε από τον ηλεκτρολόγο επίσης και την Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών το οποίο πρέπει να έχει τον ίδια αριθμό με εκείνο που έχει αναγράψει στο πιστποιητικό, για νάνε έγκυρο το πιστοποιητικό.

- Με την παράδοση του πιστοποιητικού θα πρέι να σας δόση εκτος από την ( ΑΠΥ ) Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών και δύο αυτοκόλλητα τα οποια θα πρέπει να της κολλήσετε στον ηλεκτρολογικό πινακα σας, το ένα είναι με τα στοιχεια του πιστοποιητικού και το άλλο είναι με οδηγίες για την χρήση του ρελέ διαρροής.








ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.