Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΥΚΟΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσης
Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού
 Αν η συσκευή δεν εργάζεται σε κανένα πρόγραμμα, ελέγξτε την καλωδίωση και λειτουργία της πρίζας καθώς επίσης ελέγξτε αν η πόρτα ή το καπάκι του πλυντηρίου (ανάλογα με το μοντέλο) είναι κλειστά.

 Αν η συσκευή δεν γεμίζει με νερό, ελέγξτε μήπως το φίλτρο της βαλβίδας είναι βουλωμένο.Ξεβιδώστε το παξιμάδι που συνδέει τον σωλήνα παροχής με το άκρο της βαλβίδας και καθαρίστε το φίλτρο της βαλβίδας.

Επίσης, ελέγξτε αν ο χρονοδιακόπτης δεν έχει τεθεί σε σωστή θέση. Θέστε τη λαβή του χρονοδιακόπτη σε σωστή θέση, έτσι ώστε να συμπέσει ακριβώς με αριθμό ή σύμβολο.


 Αν η συσκευή δεν αποχετεύει το νερό, ελέγξτε αν ο σωλήνας αποχέτευσης είναι τσακισμένος. Επίσης, ελέγξτε αν το φίλτρο της αντλίας αποχέτευσης είναι βουλωμένο (αν υπάρχει).

 Αν η συσκευή δεν εκτελεί κανένα στύψιμο, ελέγξτε αν το πλήκτρο ΟΧΙ ΣΤΙΨΙΜΟ έχει πιεστεί (ενεργοποιηθεί). Απενεργοποιήστε τη λειτουργία ΟΧΙ ΣΤΥΨΙΜΟ πιέζοντας ξανά το πλήκτρο και επιλέξτε πάλι τη φάση του στυψίματος.

 Αν υπάρχει πολύ αφρός στο νερό που αποχετεύει μετά το τελευταίο ξέβγαλμα, ίσως να έχει γίνει χρήση οικολογικών απορρυπαντικών που περιέχουν ανιονικά πρόσθετα. Στην πραγματικότητα το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί εντελώς. Η καλύτερη σύσταση προς τον πελάτη είναι να ελαττώσει την ποσότητα του απορρυπαντικού και να χρησιμοποιεί (όπου υπάρχει) τη λειτουργία EXTRA ΞΕΒΓΑΛΜΑ πιέζοντας το αντίστοιχο πλήκτρο.

Απο:fgeurope.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.