Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

VRV Μεταβαλλόμενος όγκος ψυκτικού

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσης
Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού
VRV ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Η Daikin παρουσίασε για πρώτη φορά την επαναστατική τεχνολογία μεταβαλλόμενου όγκου ψυκτικού (VRV, Variable Refrigerant Volume) το 1982, αλλάζοντας τα δεδομένα της αγοράς. Έκτοτε, η Daikin δεν έπαψε να καινοτομεί και σήμερα αναπτύσσει την τέταρτη γενιά συστημάτων VRV, που παρέχουν μέγιστη άνεση, υψηλή ενεργειακή απόδοση και απόλυτο έλεγχο.

Τα συστήματα VRV της Daikin κυκλοφορούν μόνο την ποσότητα ψυκτικού που απαιτείται κάθε στιγμή (εξ ου και η ονομασία «μεταβαλλόμενου όγκου ψυκτικού»). Χάρη στη δυνατότητα αυτή, είναι δυνατή η ταυτόχρονη ρύθμιση διαφορετικής θερμοκρασίας σε διαφορετικές ζώνες. Αυτό σημαίνει ότι τα συστήματα VRV παρέχουν μια ευέλικτη και εξατομικευμένη λύση για ολόκληρα κτίρια, ελαχιστοποιώντας την κατανάλωση ενέργειας και επιτρέποντας στους ενοίκους να ελέγχουν απόλυτα τις συνθήκες κλιματισμού.

Ριζοσπαστικές καινοτομίες, όπως τα συστήματα VRV με ανάκτηση θερμότητας, εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία, ανακτώντας τη θερμότητα που απάγεται από τη διαδικασία ψύξης, ώστε να παρέχουν δωρεάν θερμότητα για ζεστό νερό και αεροκουρτίνες. Σήμερα, οι πλέον σύγχρονες λύσεις VRV παρέχουν θέρμανση, ψύξη, εξαερισμό και ζεστό νερό όλο το χρόνο, αλλά και αεροκουρτίνες για ανοικτές πόρτες και παράθυρα, καθώς και φιλικά προς το χρήστη συστήματα ελέγχου για επαγγελματικά και δημόσια κτίρια κάθε είδους.

ΠΗΓΗ:daikin.gr


ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.