Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Η νέα έξυπνη λάμπα της Sony

Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις
Η νέα έξυπνη λάμπα της Sony μπορεί ακόμη και να... ανοίξει την τηλεόραση όταν μπείτε στο δωμάτιο

Ένας έξυπνος λαμπτήρας από τη Sony, που αποδεικνύεται ένα ιδιαίτερα πολυλειτουργικό gadget. Το "Multifunctional Light" χρησιμοποιεί την τεχνολογία LED φωτισμού της Toshiba, ώστε να βγάζει πλήρες χρωματικό φάσμα και να φωτίζει το χώρο ανάλογα με τη διάθεσή σας.

Όταν είναι συνδεδεμένος με smartphone ή άλλη Wi-Fi-enabled συσκευή, μπορεί να ενεργοποιείται από απόσταση ή να ανάβει σε μία συγκεκριμένη ώρα, όπως οι περισσότερες έξυπνες λάμπες. Έχει ωστόσο επίσης ενσωματωμένους αισθητήρες κίνησης, φωτεινότητας, θερμοκρασίας και υγρασίας, όπως επίσης και memory card slot, υπέρυθρο controller, ηχείο και μικρόφωνο.

Έτσι, μπορεί να ανιχνεύσει πότε βρίσκεστε σε ένα δωμάτιο και να ανοίξει την τηλεόραση ή το air-condition, να λειτουργήσει ως σύστημα ενδοεπικοινωνίας, να ελέγξει το θερμοστάτη σας, να παίξει μουσική, να λειτουργήσει ως ένα σύστημα εντοπισμού κίνησης και να εγγράψει ή να αναπαράγει μηνύματα. Είναι λοιπόν περισσότερο ένα smart hub, παρά ένας έξυπνος λαμπτήρας.

Θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία μέσα στο πρώτο μισό του 2016, χωρίς ενημέρωση ακόμη για το αν θα διατεθεί σε Ευρώπη και Αμερική. ΠΗΓΗ:digitallife.gr

ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ - ΑΜΕΣΗ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΚΙΑΘΟΥ 60 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210 2114229 - ΤΗΛ.: 215 5405367 - ΚΙΝ.:697 7209637



ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.